JäPyn tri –asut kaudelle 2016!

Nyt ne ovat tilattavissa. Nimittäin JäPyn ensimmäiset triathlon –asut! Tri -asujen sovituskappaleet ovat lähteneet Rovaniemeltä kohti Järvenpäätä ja perjantai-illasta alkaen niitä voi käydä testailemassa Chebici pyöräliikkeessä (Vanha yhdystie 2, 04430 Järvenpää).

Nyt on siis korkea aika tehdä ostopäätös ja varmistaa, että ensi kaudella meillä kaikilla on asianmukaiset vetimet kisoissa ja treeneissä.

Valikoimaan otimme hihattoman sekä hihallisen topin ja sekä shortsit (alustava ehdotelma / kuvat alla). Pyrkimys on että väri ja painatus olisivat mahdollisimman lähellä nykyisiä ajoasujamme.

Sovituskappaleet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa Chebici -pyöräliikkeessä 19.2. - 27.2. välisen ajan. Otamme sovituskappaleet myös uimahallille mukaan su 28.2. Tilaukset viimeistään ti 1.3. mennessä.

Tilauslomake, jossa myös tuotteiden hinnat löydät täältä.

Tilausvaiheessa laskutamme 50% tuotteiden hinnasta ja loppuosa laskutetaan kun tuotteet saapuvat. Minimitilausmäärä on 5 kpl / tuote. Toimitusaika on n. 8-10 viikkoa, joten toivomme, että saamme uudet asut käyttöön huhtikuun lopulla.

Kysy rohkeasti mikäli joku asia jäi askarruttamaan mieltäsi. Lisätietoja saat Minna Ikoselta.

Hihallinen tri top (ohut kangas)

Shortsit

Hihaton toppi (JäPy –logo puuttuu vielä etumuksesta)

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon