top of page

JäPy -treeni KuntoSaluksella 14.2.2016

Ystävänpäivä alkoi JäPyläisillä energisesti. Ensin lämmiteltiin spinning -salissa omatoimisesti, jonka jälkeen oli luvassa toiminnallinen treeni. Tunnin sisällöstä vastasi Minna Ikonen ja KuntoSaluksen ohjaaja Johanna "Jonna" Varonen.

Tunnin alussa lämmiteltiin ja aktivoitiin lihaksia: Hypittiin, loikittiin ja muutenkin saatiin kehoon lämpö ja sykkeet ylös. Tämän jälkeen vielä testattiin reaktionopeutta ennen kuin päästiin itse asiaan. Tuntia jatkettiin toiminnallisen treenin parissa kiertoharjoitteluna, jokaisella pisteellä oli kaksi tekemässä samaa liikettä. Yhteensä liikkeitä oli 10 kappaletta ja ehdittiin tekemään kierros kahteen kertaan. Paiskattiin palloa, heilutettiin köysiä, hypittiin burbeeta, oli välissä valakyykkyä ja punnerruksiakin ja yksi liike oli TRX -nauhojen kanssa. Kokonaisvaltainen treeni - voi olla, että jossain lihaksissa tuntuu huomenna.

Spinning -tunnilla oli hurja osanotto. Yli 20 pyörää oli vallattuna, kun päästiin aloittamaan päivän toinen treeni. Ohjaajan sairastumisen vuoksi Jonna hyppäsi myös spinning -pyörän selkään ja veti JäPyläisille tehokkaan ja vauhdikkaan 75 minuutin pituisen spinning -tunnin. Hiki virtasi ja piiska heilui sopivasti - kaikki varmasti saivat tunnilla hien pintaan ja hyvän tsempin ansiosta tuli tehtyä vielä vähän enemmän kuin mitä oli alun perin suunnitellut. Kiitos Jonna hyvästä treenistä! Varmasti jokainen tunnilla ollut yhtyy tähän.

Joillakin oli vielä illalla uintitreeni JUK:n Pasi Haravuoren johdolla. Hyvin tsempattu - nyt on lupa levätä. Kiitos kaikille treeniin osallistuneille. Mahtava tekemisen meininki!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page