top of page

JäPy:n kuntotesti 23.1.2016 klo 13-17


Tervetuloa suorittamaan 20 minuutin kuntotesti KuntoSaluksen TUNNE-saliin. Testi on ns. FTP (Functional Threshold Power) –testi. Sama testi suoritettiin ensimmäistä kertaa marraskuussa ja nyt on siis uusien testien aika.

Yleistä: FTP-testi on paras todellisen ajokunnon mittari ja se kertoo ajokunnon kehittymisestä pitkin kautta. Samalla testissä selviävät tarkat, juuri sinulle oikeat sykerajat harjoittelualueineen. Teemme testejä jatkossakin noin kuuden viikon välein, jotta kehitystä voidaan seurata. Testissä toistettavuus on olennaista, joten testattava hyötyy omasta tarkkuudestaan paljon jo valmistautumisvaiheessa.

Varusteet: Ota mukaan maantiepyöräsi normaaleine kesäajovarusteineen (ajohousut, paita, juomapullo, ajokengät jne.) sekä sykemittarisi ja pieni käsipyyhe. JäPyn puolesta paikalla on 3-4 treineriä, johon testattavan pyörä kiinnitetään. Lisäksi paikalla on tuulettimia.

Testiin valmistautumisesta, testin kulusta ja muista ohjeista kerrotaan tarkemmin suoraan osallistujille.

Testaajina toimiva Tommi Ikonen ja Petre Pomell.

Testi on JäPyn jäsenille maksuton. Ulkopuolisille hinta on 40 €.

Osallistujia otetaan tapahtumaan max. 20 kpl, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kun ilmoittaudut, ilmoita samalla toiveaikasi tunnin tarkkuudella (klo 13-17) ja varaudu että tulet paikalle lämmittelemään vähintään 30 minuuttia ennen omaa aikaasi. Tarkka aika ilmoitetaan sinulle myöhemmin.

Ilmoittautumiset tästä.

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page