JäPy kasvaa kohisten!

Vuosi sitten syksyllä kymmenkunta aktiivista maantiepyöräilijää päättivät aktivoida uudelleen Järvenpään Pyöräilijöiden seuratoiminnan. Syyskokouksen valitsema innokas hallitus aloitti seuratoiminnan käynnistämisen ja suunnitteli luonnoksen vuosikalenterista. Olemme saaneet kivasti toimintamme käyntiin ja jäsenmäärä on kasvanut ensimmäisen toimintavuoden aikana räjähdysmäisesti. Myös Suomessa vallannut triathlon –buumi näkyy meidän seurassamme ja triathlonistien jäsenmäärä seurassa on moninkertaistunut vuoden aikana. Nyt JäPyn jäsenrekisterissä on jo yli 150 nimeä. Aivan mahtavaa että seuramme on saanut näin suuren kiinnostuksen - emme osanneet edes optimistisimmissakaan arvioissa kuvitella että ensimmäisenä vuotena jäsenmäärämme olisi yli 100 jäsentä.

Paljon on ehditty vuoden aikana tekemään. On pidetty EA-ilta, järjestetty JäPyn ensimmäinen triathlon-koulu sekä uinnin tekniikkakurssi yhteistyössä Järvenpään Uimaklubin kanssa, 200 km:n lenkki, erilaisia luentoja, FTP –testausta ja sisäratapyöräilyä Myllypurossa. Tässä vain muutama mieleen jäänyt tapahtuma matkan varrelta. Ja suurin osa näistä tapahtumista vain jäsenmaksun hinnalla! Hallitus kokoontui viime kautena 12 kertaa.

Toivottavasti olette viihtyneet kanssamme. Pyrimme vastaamaan jäsenien toiveisiin mahdollisimman hyvin. Syksyllä tehdyn jäsenkyselyn perusteella olemme päättäneet aloittaa hitaamman nopeusryhmän yhteislenkit, jotka aloittavat toiminnan kevään aikana. Hallituksen jäsen Jari Kiviharju on luvannut ottaa vetovastuun tästä ryhmästä.

Myös molemmat alkuvuoden uintikurssit ovat startanneet ja ne täyttyivät alle vuorokaudessa ilmoittautumisen aloituksesta. Tulemme jatkamaan näitä muutamasta viikosta muut