top of page

Ennätysmäärä JäPy:läisiä Myllyn radalla tänään!

Cyclokelit ulkona ovat nyt parhaimmillaan, mutta kylläpä tuntui tänään mukavalta ajella lyhkäisissä vermeissä miellyttävässä lämpötilassa! Hyvässä seurassa omakin pyörä tuntuu liikkuvan liukkaammin. Reilu parikymmentä JäPy:läistä pääsi tänään nauttimaan hyvästä treenistä Myllypuron Liikuntamyllyn sisäradalla. Osa nautiskeli leppoisasta PK-ajelusta ja osa runttasi menemään keskiradoilla vauhdikkaammin. Mutta kaikki tuntuivat nauttivan ajamisen riemusta ja hyvästä harjoituksesta. Kiitos kaikille osallistuneille turvallisesta ajosta ja erityiskiitos CCH:lle mahdollisuudesta päästä ajamaan yhdessä!

Tervetuloa JäPy:yyn! Mukavaa saada kovia ajonaisia ja -miehiä mukaan seuraan!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page