top of page

Rauhallinen lämmittelylenkki illan varsinaisiin koitoksiin...

JäPy:llä oli taas aamulla totista toimintaa monella eri suunnalla. Yksi porukka sinkoili Keinukalliolla mäkeä ylös alas - yksi starttasi maastolenkille ja yksi jengi lähti ajelemaan rauhalliselle CX-lenkille. CX-lenkillä maltettiin pitää tänään rauhallista PK-vauhtia, mistä suuri kiitos kaikille osallistujille. Ajeltiin reilut 60 kilsaa mukavia hiekkateitä pitkin ja käytiin kaffella Nikkilässä. Takasin päin tullessa tapailtiin jo Aikuisen naisen sanoja iltaa miettien... Juhlatunnelma on nousussa - toivottavasti näemme monia JäPyläisiä illalla kauden päättäjäisissä! Tervetuloa kaikki mukaan!

Vetomiehet keulassa halkovat tuulta watteja säästelemättä.

Aamulla nähtiin Chebicin edessä poikeuksellisen hienoa uutta kalustoa ; ).

Tämä heppa oli poikeuksellisen kohtelias. Hän kun havaitsi meidät, niin veti lukkojarrutuksen risteykseen, vaikka oli oikealta tulossa. Kiitos!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page