top of page

JäPy:n maantiekausi päätökseen Mallorcan leirillä

Ryhmä JäPy:läisiä pääsi nauttimaan kauden viimeisistä maantielenkeistä Mallorcan upeissa maisemissa. Taas tuli todistetuksi, että saari on todellinen pyöräilijän paratiisi! Pääsimme nauttimaan mukavan (?) haastavia nousuja, letkeitä tasamaalenkkejä ja vauhdikkaita myötäleitä pääosin hyväkuntoisilla teillä. Kelitkin suosivat meitä; pisimpään saarella viihtyneille tarjottiin pari epävakaista ajopäivää, mutta muutoin keli oli mukavan aurinkoinen ja lämmin. Tukikohtanamme oli monien tuntema hotelli Ayron Park, josta polkaisimme lenkeillä yhdessä Cycling Academyn kanssa. Pisimmillään lenkki oli suuntautunut aivan saaren toisella laidalla sijaitsevalle Cap Formentorin majakalle, jolloin kilsoja oli kertynyt lähes 200. Muutoin ajelimme keskimäärin satasen lenkkejä ympäri saarta. Nousumetrejä kertyi parhaimmillan/pahimmillaan lähes kolme kilometriä, kun nousimme Llucin mäen lisäksi Calobran, Puic Majorin ja Col de Söllerin mäet. Kyllä uni tuli mukavasti silmään tuon lenkin jälkeen... JäPy:läisistä mukana matkassa olivat Mika Kariluoto, Tommi Ikonen, Veikko Minkkinen, Jukka Erkkilä, Minna Ikonen, jutun kirjoittaja Beni Kauhanen ja Jonna Räisänen (CA:n leirillä). Jukka osallistui leirin aikana triathlon-kisaan, josta raportti löytyy täältä. Useimmilla lenkeillä pääsimme ajamaan yhdessä CA:n Seppo ja Harri Aaltosen, Antti Liesjärven ja Kati Jokion kanssa. CA:n Riku Kimarin saimme onneksi vetoavuksi mukaan parille lenkille! Kiitos kaikille hyvästä leiristä ja mukavasta ajoseurasta! Leiri Mallorcalla vierähti nopeasti ja matkaan tarttui monia mukavia yhteisiä lenkkejä. Ensi kevään leirikutsu on meilattu JäPy:läisille - ellet ole kutsua nähnyt, laita meiliä. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen JäPy:läisen ensi keväänä Mallorcalla!

Sa Calobra: 10 kilometriä, 26 serpentiinikäännöstä, keskijyrkkyys 7,1 %...

Vasemmalta: Minna Ikonen, Harri Aaltonen, Kati Jokio, Tommi Ikonen, Veikko Minkkinen, Antti Liesjärvi ja Seppo Aaltonen kaffepaussilla Söllerin kylässä.

Veikko Minkkinen Port de Valdemossan haastavassa nousussa.

Kohtalaisen mukavat maisemat aamuisilla venyttelylenkeillä ; )

Lounastauko Deián kylässä. Vasemmalta Tommi Ikonen, Seppo Aaltonen ja Minna Ikonen.

Viuhkamuodostelmassa melkoiseen sivuvastaiseen.

Hotellimme Ayron Park.

Jutun kirjoittaja Beni Kauhanen ja Tommi Ikonen kahvitauolla Petran kylässä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page