top of page

JäPyn ensimmäinen triathlonkoulu saatu päätökseen

Nopeasti kului intensiivinen 5 viikon triathlonkoulun jakso. Vastahan me kokosimme kurssia kasaan ja nyt on jo jäähyväisten aika. Ensimmäiseen kouluun saatiin 17 oppilasta ja seuraan paljon uusia jäseniä. Oppilaat olivat eritasoisia; joku oli vahva pyöräilyssä, toinen uinnissa ja kolmas juoksussa. Ryhmänä tehtiin töitä ja kaikkien kohdalla näkyi huima kehitys. Yhdessä tekemisessä on voimaa - ja pieni kilpailuhenkisyys siihen liitettynä, niin tulos ei voi olla muuta kuin huima!

Pilottiryhmä oli todella motivoituneita ja heidän kanssaan oli erityisen hauskaa ja innostavaa työskennellä. Huikea asenne kaikessa tekemisessä ja mahtava osallistumisprosentti yhteistreeneissä.

Triathlonkoulu piti sisällään 3 yhteisharjoitusta per viikko (uinti, pyöräily ja juoksu), sekä kaksi spinning – tuntia ja kaksi TRX –tuntia. Spinning- ja TRX-tunnit pidettiin Järvenpään KuntoSaluksella. Jokaisella yhteisharjoituksella oli oma teema, jonka ympärille tunti rakentui. Ensimmäisenä viikkona kuvasimme sekä juoksua että pyöräilyä ja jokainen sai videon omasta juoksusta sekä muutaman vinkin siitä, mihin tulisi kinnittää juoksussa huomiota.

Onnistuimme saamaan myös triathlonkoulun vieraaksi triathlonisti Aku Ojan, joka kävi kertomassa valmistautumisestaan Hawaiin Iroman – kisoihin sekä Tero Heikkilä kävi Fysioakatemiasta kertomassa mm. Pyöräilijöillekin suunnatusat Matrix -testauksesta. Aloitimme yhteistyön FysioAkatemian kanssa, lue lisää Matrix-testistä tästä.

Triathlon-koulun innostamana käynnistettiin myös seura triathlon-harjoittelun runko. Seuran Triathlon -harjoittelusta voit lukea enemmän täältä. Harjoittelu yhdessä on mukavaa ja innostavaa. Kaikki kehittyvät ja saavat uusia virikkeitä omaan harjoitteluun. Marraskuussa käynnnistämme yhteistyön Järvenpään Uintiklubin kanssa ja pääsemme hyödyntämään heidän huippuosaamistaan. Toivotamme Pasi Haravuoren tervetulleeksi sunnuntaisin altaan reunalle meitä opastamaan oman seuramme uintivalmentajan Riikka Majanderin jäätyä ansaitulle mammalomalle! Kiitos Riikka tri -koulun uintivalmennuksesta!

Seuraava intensiivinen triathlon-koulu järjestetään alkuvuonna 2016 - pysykää kuulolla ja seuratkaa kotisivujamme!

Suuri kiitos kaikille triathlonkoululaisille, sitoutuneille opettajille ja yhteistyökumppaneille - ilman teitä ei tätä koulua olisi syntynyt! Voimme kaikki olla ylpeitä saavutuksista - nyt teillä on työkalut ja on aika päästää teidät kokeilemaan siipiänne - till next time we meet <3

Liikunnan riemua - ensimmäisen viikon juoksuharjoitukset Terholan kuntoradalla.

Tri -koululaiset valmiina pyörälenkille klo 9 lauantaiaamuna - asenne kohdallaan!

Aku Oja (keskellä) vieraili triathlonkoulussa. Luento järjestettiin Danske Bankin tiloissa.

Tero Heikkilän luento Danske Bankin tiloissa.

Päätöspalaveri - tunnelma oli jo rento alusta alkaen. Pientä purtavaa ja kuohuvaa juhlan kunniaksi.

Päätöspalaveri pidettiin myös Danske Bankissa -kiitos Arille (edessä) tilojen käytöstä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page