Uusia JäPy:läisiä mukana yhteislenkillä tänään!


Leppeät syyskelit jatkuivat vielä tänään ja mukava joukko kuskeja kokoontui Chebicin eteen aamulla. Jakaannuimme lähdössä kahteen vauhtiryhmään, joista nautiskelijat suuntasivat lenkin Mäntsälän suuntaan ja ajelivat rauhallisen mukavan kolmetuntisen noin 25 km/h keskarilla. Me muut suuntasimme Hikiää kohden ja sieltä Hyvinkään Kulmikseen kaffelle, josta jatkoimme Kaltevan ja Rantakulman kautta Järvenpäätä kohden. Meille matkaa kertyi noin 100 kilometriä hieman alle kolmenkympin keskarilla. Meidän tarkka reitti löytyy tästä.

Yhteislenkille polkaisivat tänään meidän mukaan kokeneet ketjunpyörittäjät Pekka Oksanen ja Sami Tamm, jotka ovat päättäneet liittyä hyvään seuraan! Tervetuloa mukaan, koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon