SEITSEMÄN VELJEKSEN XCM

Hyvinkää, 13.09.2015

Hyvinkäällä ajettiin marathon cupin 8 osakilpailu. Reitti mukaili viimevuotista ”takalenkkiä”, joka alkaa olla legenda teknisyytensä osalta. Reitin vaativuudesta kertoo paljon se, että voittoaika täydellä 63 km matkalla painui yli kolmen tunnin. Vastaavasti Tahko MTB:ssä vastaava matka taittui 40 min nopeammin märissä olosuhteissa. Miesten yleisessä sarjassa kolmannes matkaan lähteneistä joutui keskeyttämään.

Sairasteluista huolimatta JäPy:llä oli vahva edustus Hyvinkäällä. Miesten yleisissä JäPy:ä edusti Timo Hiidenheimo, M40 sarjassa Mauri Konttila ja Minimarathonilla Iiro ja Eetu Jäntti.

Täydelle matkalle starttasi kaikkiaan 72 ajajaa eri sarjoissa. Nopein tänään oli odotetusti Henri Ojala, joka jätti toiseksi tullutta 15 minuutilla. Miesten yleisessä Timo sijoittui 13. Matkalle sattui yksi hieman reippaampi pyörästä erkaantuminen, joka oli rauhoittanut loppumatkan menoa kummasti. Maalissa mies kuitenkin hymyili leveästi - lähes vahingoittumattomana.