JäPy:n triathlon-koulu starttasi iloisissa tunnelmissa!

Nopeasti täyteen varattu JäPy:n triathlon-koulu käynnistyi tänään ohjaajien esittelyllä ja koululaisten tutustumisella. Koulun perustajat Minna Ikonen ja Jukka Erkkilä olivat koostaneet tuhdin tietopaketin nyt alkaneesta viiden viikon koulujaksosta. Illan avasi JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen, joka vastaa koulun pyöräilyharjoittelusta. Uintivalmentajaksi kurssille on saatu kovan tason masters-uimari Riikka Majander ja salitreenit vetää KuntoSaluksen huippuammattilainen Johanna Varonen. Luvassa on tiukka viisiviikkoinen tutustumismatka kiehtovan lajin saloihin mukavassa seurassa. Vaikka kaikki treenit ovat hyvin valmisteltuja ja tiukkasisältöisiä, toteutetaan harjoitukset hymyssä suin toinen toisiamme kannustaen! Zemppiä kaikille triathlon-koululaisille ja tervetuloa mukaan hyvään seuraan!