JäPy:n triathlon-koulu starttasi iloisissa tunnelmissa!

Nopeasti täyteen varattu JäPy:n triathlon-koulu käynnistyi tänään ohjaajien esittelyllä ja koululaisten tutustumisella. Koulun perustajat Minna Ikonen ja Jukka Erkkilä olivat koostaneet tuhdin tietopaketin nyt alkaneesta viiden viikon koulujaksosta. Illan avasi JäPy:n puheenjohtaja Tommi Ikonen, joka vastaa koulun pyöräilyharjoittelusta. Uintivalmentajaksi kurssille on saatu kovan tason masters-uimari Riikka Majander ja salitreenit vetää KuntoSaluksen huippuammattilainen Johanna Varonen. Luvassa on tiukka viisiviikkoinen tutustumismatka kiehtovan lajin saloihin mukavassa seurassa. Vaikka kaikki treenit ovat hyvin valmisteltuja ja tiukkasisältöisiä, toteutetaan harjoitukset hymyssä suin toinen toisiamme kannustaen! Zemppiä kaikille triathlon-koululaisille ja tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon