JäPyn ensimmäinen Triathlon – koulu starttaa – olethan mukana?

Onko haaveena jonain päivänä osallistua triathlon – kilpailuun ja haluaisit kokeilla lajia?

  • Oletko jo kisannut triathlonissa, mutta kaipaat vinkkejä miten kehittyä eteenpäin?

  • Haluatko parantaa uintitekniikkaa?

  • Haluatko pyöräillä kovempaa ja taloudellisemmin?

  • Haluatko saada vinkkejä juoksutekniikkaan?

Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, olet oikea henkilö ja tervetullut JäPyn ensimmäiseen triathlon – kouluun. Osaathan kuitenkin uida 200 m yhtäjaksoisesti millä tahansa uintityylillä? Tervetuloa kaikki triathlonkärpäsen puraisemat tai puraisua odottavat jäsenet mukaan. Nyt jos koskaan on oikea hetki tarttua tilaisuuteen ja päästä pilottiryhmään kokeilemaan triathlon -harjoittelua.

Syksyn triathlon-koulu kestää 5 viikkoa, aloituspalaveri pidetään ma 7.9.2015 ja päätöspalaveri ma 12.10.2015. Luvassa on 5 viikon ohjelma sis. yhteiset harjoitukset 3 x vko (uinti, juoksu, pyöräily).

Alustava ohjelman runko yhteisharjoitusten osalta:

  • Ke klo 18 juoksuharjoitus

  • La klo 9 yhteislenkki pyörällä Chebici – pyöräliikkeen edestä

  • Su klo 16.40 uintitekniikka