top of page

JäPyn ensimmäinen Triathlon – koulu starttaa – olethan mukana?

Onko haaveena jonain päivänä osallistua triathlon – kilpailuun ja haluaisit kokeilla lajia?

  • Oletko jo kisannut triathlonissa, mutta kaipaat vinkkejä miten kehittyä eteenpäin?

  • Haluatko parantaa uintitekniikkaa?

  • Haluatko pyöräillä kovempaa ja taloudellisemmin?

  • Haluatko saada vinkkejä juoksutekniikkaan?

Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, olet oikea henkilö ja tervetullut JäPyn ensimmäiseen triathlon – kouluun. Osaathan kuitenkin uida 200 m yhtäjaksoisesti millä tahansa uintityylillä? Tervetuloa kaikki triathlonkärpäsen puraisemat tai puraisua odottavat jäsenet mukaan. Nyt jos koskaan on oikea hetki tarttua tilaisuuteen ja päästä pilottiryhmään kokeilemaan triathlon -harjoittelua.

Syksyn triathlon-koulu kestää 5 viikkoa, aloituspalaveri pidetään ma 7.9.2015 ja päätöspalaveri ma 12.10.2015. Luvassa on 5 viikon ohjelma sis. yhteiset harjoitukset 3 x vko (uinti, juoksu, pyöräily).

Alustava ohjelman runko yhteisharjoitusten osalta:

  • Ke klo 18 juoksuharjoitus

  • La klo 9 yhteislenkki pyörällä Chebici – pyöräliikkeen edestä

  • Su klo 16.40 uintitekniikka

Näiden ”vakioharjoitusten” lisäksi myös lihaskunto- / kuntopiiri (2-3 kertaa koulun aikana) sekä 1-2 spinning – tuntia. Spinning-tunti pidetään KuntoSaluksen tiloissa ja uintitekniikka – harjoitukset Järvenpään Uimahallissa. Uinnin tekniikkavalmentajaksi on lupautunut Masters – uimari Riikka Majander ja juoksun tekniikkavinkkejä on luvannut antaa oma triathlonistimme Jukka Erkkilä. Lihaskunto-osuudesta vastaa Kuntosaluksen ohjaaja ja PT Johanna ”Jonna” Varonen.

Saat myös tietoa ravinnon merkityksestä ja vinkkejä kisasuorituksen aikaiseen ravintoon. Yhteisillä pyörälenkeillä saat kilpapyöräilijöiltämme hyviä vinkkejä omaan pyöräilyysi.

Kaikki tämä ja paljon muuta JäPyn jäsenille hintaan 60 € + uimahallin sisäänpääsymaksu.

Huom! Jos et ole vielä JäPyn jäsen - nyt liittymällä jäseneksi, pääset hyödyntämään jäsenedut ja osallistumaan triathlonkouluun sekä kehittämään triathlon-toimintaa seurassamme.

Kiinnostuitko? Ota nopeasti yhteys Minna Ikoseen, ilmoittaudu viimeistään 10.8. mennessä. Sähköposti suoraan Minnalle tai seuran sähköpostiin. Vain 10 ensimmäistä mahtuu tähän ensimmäiseen pilottiryhmään.

Triathlon-koulun jälkeen jatkuvat JäPyn jäsenille oma ratavuoro sunnuntaisin klo 16.40-17.40 ja tiistai-aamuisin klo 7-8. Tiistaiaamuisin uidaan ohjelman mukaisesti (+/- 2 km sisältäen lämmittelyn, tekniikkaosuuden ja uintiharjoittelun) ja sunnuntaisin on vapaavoro kaikille halukkaille.

Mikäli triathlon – koulu saa kiinnostusta ja sille on kysyntää, pyrimme järjestämään pidemmän triathlon – koulun ensi vuoden alusta alkaen.

Näitä komeita triathlonisteja on jo kärpänen puraissut, kuva Joroisten Puolimatkan kisapaikalta tänä kesänä. Vasemmalla Jukka Erkkilä ja oikealla Markku Rossi.

Onnellinen finisher -paidan ja mitalin saanut Markku Rossi urakan jälkeen Joroisilla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page