Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Bike Weekend 2015 Marathon 25.7.2015

27.7.2015

Lahdessa ajettiin lauantaina XCM –cupin neljäs osakilpailu ja JäPy oli mukana kolmen ajajan voimin. Timo Hiidenheimo ja Tomi Kuitunen ajoivat miehissä ja Marko Jäntti (allekirjoittanut) miehet 40 sarjassa.

 

Kilpailu alkoi reippaalla nousuosuudella, jossa otettiin heti luulot pois kilpailijoilta. Ensimmäinen 14,5 kilometriä oli hyvin nousuvoittoista ja kilpailijan ajoivat kierrokset punaisella. Itsellä keskisyke oli nousuosuudella noin 90 % maksimista ja matkaa oli reilusti jäljellä. Kisajärjestäjien viimehetken muutosten johdosta reitin pituus oli noin 51 kilometriä.

 

Ilman mutakylpyjä ei tästäkään ajosta selvitty, mutta pääasiassa maasto oli kuivaa kangasmaastoa. kalustokuva antaa hieman mielikuvaa kosteikoiden antimista. Tulee mieleen jatkuvan kaluston keventämisen mielekkyys, kun metsä antaa mukaan kilon verran mutaa joka kilpailussa.

 

JäPyläisistä nopein oli Timo. Hän sijoittui sarjassaan 18:sta. Tomi ajoi myös loistavasti ollen 34:s. Minulla oli hieman huonoa tuuria ja tein yhden käsittämättömän viiden kilometrin pummin, joka verotti sijoitus jonkin verran. Lopputulos oli M40 sarjan 22:n. Kaikki tulokset täältä.

 

Tästä leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

 

Marko

 Lähdön tunnelmissa Tomi Kuitunen (edessä) ja Timo Hiidenheimo

 Kalusto keikan jälkeen "hieman rapainen"

 Maalissa jo hymyilyttää. Vasemmalta oikealle Timo Hiidenheimo, Marko Jäntti ja Tomi Kuitunen

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon