JäPy mukana vauhdikkaassa Bianchi-cupissa Kråkössä

Vantaan ACT:n järjestämä Bianchi-cupin osakilpailu Porvoon Kråkössä keräsi eilen kovan osallistujajoukon kilvanajoon. JäPystä kisaan osallistuivat ja pääjoukossa samalla ajalla maaliin ajoivat Antti Mäkelä (6 sija), Mika Kariluoto (14), Tommi Vainikainen (18), Jani Ihalainen (23) ja Mikael Turunen (28). Kisa ajettiin tasaisella ja kauniilla noin 7 km:n radalla Kråkön saaressa Porvoon kupeessa. Bianchi-cupin osakilpailut ovat tunnetusti vauhdikkaita ja eilen vauhdin (keskari 43,5) kärjessä takasivat Kivenlahden Pyörähuollon kisajoukkueen lisäksi kisan voittanut Kimmo Kananen ja toiseksi sijoittunut Sasu Halme. JäPystä vauhtia kärjessä kävivät pitämässä Antin ja Mikan lisäksi Micke, joka ajoi hetken kestäneessä pikku hatkassa mukana.

JäPyläiset kehuivat kisajärjestelyjä erittäin toimiviksi ja rataa turvalliseksi ajaa. Katsojia oli reitin varrella enemmän kuin SM-kisoissa ja tunnelma sen myötä hyvä! Kiitos ACT:lle hyvistä järjestelyistä.

Kaikki kisakuvat: Michaela Åvall

JäPyn Micke Turunen hatkassa hienolla pyörällään ; )