JäPy mukana vauhdikkaassa Bianchi-cupissa Kråkössä

Vantaan ACT:n järjestämä Bianchi-cupin osakilpailu Porvoon Kråkössä keräsi eilen kovan osallistujajoukon kilvanajoon. JäPystä kisaan osallistuivat ja pääjoukossa samalla ajalla maaliin ajoivat Antti Mäkelä (6 sija), Mika Kariluoto (14), Tommi Vainikainen (18), Jani Ihalainen (23) ja Mikael Turunen (28). Kisa ajettiin tasaisella ja kauniilla noin 7 km:n radalla Kråkön saaressa Porvoon kupeessa. Bianchi-cupin osakilpailut ovat tunnetusti vauhdikkaita ja eilen vauhdin (keskari 43,5) kärjessä takasivat Kivenlahden Pyörähuollon kisajoukkueen lisäksi kisan voittanut Kimmo Kananen ja toiseksi sijoittunut Sasu Halme. JäPystä vauhtia kärjessä kävivät pitämässä Antin ja Mikan lisäksi Micke, joka ajoi hetken kestäneessä pikku hatkassa mukana.

JäPyläiset kehuivat kisajärjestelyjä erittäin toimiviksi ja rataa turvalliseksi ajaa. Katsojia oli reitin varrella enemmän kuin SM-kisoissa ja tunnelma sen myötä hyvä! Kiitos ACT:lle hyvistä järjestelyistä.

Kaikki kisakuvat: Michaela Åvall

JäPyn Micke Turunen hatkassa hienolla pyörällään ; )

Jani Ihalainen, Micke Turunen ja taaempana Tommi Vainikainen.

Yllä Antti Mäkelä kuvassa keskellä loppukirissä ja alla Antin vieressä Mika Kariluoto.

Tommi Vainikainen ja Mika Kariluoto

Osa rannan puoleista "kisakatsomoa"

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon