top of page

JäPy mukana ACT Racessa tänään ja SM-kisassa huomenna!

Antti Mäkelä otti jo viikolla varaslähdön JäPyläisten kisaviikonloppuun ajamalla SM tempon keskiviikkona Porissa. Antin pyörä kulki vauhdikkaasti sateisessa kelissä aikaan 1:06:26/44 km ja kuski oli omaan suoritukseensa tyytyväinen!

Tänään ajettiin Vantaalla ACT Race maantiekilpailu, johon JäPystä kilpasarjaan osallistuivat Pasi Karjalainen, Simo Sildén, Jani Ihalainen, Mikael Turunen, Mika Kariluoto, Harri Mattila ja Petre Pomell. Lyhyemmän matkana Mastelähdössä mukana ajamassa oli jutun kirjoittaja Beni Kauhanen. Keli lähtöpaikalla oli hyvä, mutta kisan aikana pari sadekuuroa kasteli tien pinnan niljakkaaksi, mikä sitten vaikuttikin JäPyläisten lopputuloksiin kurjalla tavalla. Mikkeltä puhkesi rengas harmittavassa paikassa, kun hän oli hyvässä irtiotossa mukavassa vauhdissa. JäPyn muu kisajoukkue oli hyvässä asemissa loppukahinoihin asti, mutta viimeisten kilometrien aikana liukkaalla tiellä ensin nurin menivät Petre Pomell, Jani Ihalainen ja Harri Mattila. Ja aivan loppukahinoissa nurin meni Simo Sildén. Mika Kariluoto onnistui väistämään kasat ja luukutti hienosti kilpailun kuudennelle sijalle. Pasi Karjalainen lasketteli maaliin myös pääjoukon mukana ollen kisan 19:s. Mastersarjassakin ajettiin tänään yli 40 km/h keskarilla, joten olin iloinen, että matkaa oli kierros vähemmän ; ) Viimeisillä voimilla onnistuin keplottelemaan M50 sarjassani kolmossijalle. Kaatumisista selvittiin tänään onneksi pikkuruhjeilla, eikä pahoja kalustovaurioitakaan ymmärtääkseni sattunut? Tarkat kisatulokset täällä.

Samoissa maisemissa startattiin jo tänään kauden pääkisaan, joissa ratkotaan Suomen mestaruudet. Tänään - poikkeuksellisen haastavalle - reitille starttasivat jo naiset. Mukana lähdössä olivat meidän lenkeiltä tutut Kati Jokio ja Mari Pehkonen. Mari ajoi vahvasti sijalle 15 muutaman minuutin pääjoukosta jääneenä, mutta oman ryhmän ensimmäisenä. Katin kisa jäi tänään valitettavasti kesken.

Ja huomenna SM-mitalin kiilto silmissä kisaan lähtevät JäPystä Jari Kemppainen, Tommi Ikonen ja Antti Mäkelä. Reitti on railakas ja käveltynä sangen miellyttävä. Mutta pyörällä kisanopeudella ajettuna melkoisen kimurantti. Menestystä ja onnea JäPyläisille huomiseen koitokseen!

Joukkuepalaveri ennen kilpasarjan lähtöä.

JäPyläiset lähtöviivalla omalla paikallaan ; )

Simo iloitsi maalialueella, että KTM säilyi nurinmenosta huolimatta ehjänä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page