Vauhdikas JäPy viikonloppu käynnistynyt Helsingin Velodromilta!

Helsingin Velodromilla on käynnissä kansainvälinen UCI CL3 tason ratapyöräkilpailu, jossa JäPy:kin on hienosti edustettuna. JäPy:n Micael Saranpää ampaisi tänään ensistarttiin yön sateen liukastamalla velodromilla matkanaan 1 kilometrin aika-ajo. Snellu piti tiukasti mielessä Oskin ja Ikosen Tommin ajovinkit ja sain ensikisan velolla hienosti ajettua aikaan 1:29:19. Helsinki GP jatkuu huomenna klo 10.00 Velolla ja silloin Snellu pääsee lempimatkalleen 200 metrille lentävällä lähdöllä. Parasta mahdollista menestystä Snellulle huomiseen starttiin!

Helsinki_GP_2015_JäPy.jpg

JäPy Micael Saranpää.jpg

Snellu lämmittelemässä Jokion Katin lainaamilla rullilla.

Kauhajoki ajot

JäPy:n Elite-miesten Tommi Ikosen ja Antti Mäkelän kisaurakka Kauhajoella Hyypänlaakson maantiekilpailussa käynnistyy aika-ajolla huomenna aamulla ja sunnuntaina on vuorossa 142 km:n maantiekilpailu. Myötätuulta Elite-miehille huomiseen tempoon ja sunnuntain kisaan!

Tour de Sibelius

Myös kuntoajajia hemmotellaan tänä viikonloppuna, kun huomenna ajetaan Tour de Sibelius Järvenpäästä Hämeenlinnaan. JäPy on mukana Tour de Sibeliuksen lähtöalueella heti aamulla ja Petre Pomell pitää paikan päällä JäPy:n viirin korkealla. JäPystä kuntoajoon on starttaamassa ainakin kokenut ketjunpyörittäjä Kari Hintsala. Lykkyä tykö Karille ja muille huomiseen ajoon!

Yhteislenkille startataan tavalliseen tapaan Chebiciltä klo 9.00.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon