Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Haastava kisaviikonloppu takana!

7.6.2015

Reilun kilometrin mittainen korttelirata Lahdessa kiihotti eilen monet Suomen kovimmista korttelikuskeista kisaamaan legendaarisen kilpailun voitosta. JäPystä kisaan mukaan lähtivät Tommi Ikonen ja Mika Kariluoto. Oli hienoa seurata seuramme värejä kisassa, jonka vauhti yltyi kierros kierrokselta. Tällä kertaa kuskiemme taival jäi Fellmanin ajoissa kesken, mutta kokemusta Suomen ehkä haastavimmasta korttelista kertyi mukavasti.

 

Tänään Porvoossa kisattiin legendaarinen Porvoon ajot, jonne JäPystä olikin asettunut varsin hyvä edustus! Tommi Ikonen ajoi eilisestä kisasta hyvin palautuneena upeasti maaliin sijalle 38. Rata oli tänään haastava ja Tarmolaan oli lisätty aikamoinen kikama, joka nopeasti ristittiin "Murhamäeksi"... Kilpasarjassa parhaimman sijoituksen nappasi Simo Sildén, joka tänään oli 9:s. Mikael Turunen ajoi ensikisassaan hienosti sijalle 11. Harri Mattila nappasi sijan 24. ja Jani Ihalainen sijan 42. 

 

Valitettavasti JäPyläiset eivät tänään selvinneet kisasta ilman kolareita. Minna Ikonen joutui keskeyttämään hyvin alkaneen kisansa harmillisen kaatumisen takia. Minna joutui kasaan edellä ajavan kuskin mennessä mullin mallin. Minna selvisi hurjasta kaatumisesta huolimatta kohtalaisen hyvin, mutta pyörä vaatii melkoisen remontin.

 

Maalialueellakin kävi melkoinen kuhina, kun suomalaisen pyöräilyn merkkihenkilöt kohtasivat. Oli hienoa seurata sivusta, kun seuramme Osmo Vesa löi kättä moninkertaisen pyöräilyn maailmanmestarin Atte Koskisen kanssa. Porvoon ajot ovat omassa luokassaan suomalaisen maantiepyöräilyn kisakalenterissa ja taas tänään saimme seurata kisan moninaiset puolet!

 

 Mika Kariluoto odottamassa Fellmanin ajon lähtöä.

 Tommi Ikonen Fellmanin ajon jälkeen...

 Moninkertainen maailmanmestari Atte Koskinen tunnisti meidän Oskin heti maalialueella ja siitä alettin nopeasti muistella Atten saavutuksia.

 Micke ajelee rennosti ensimmäisellä(kin) kierroksella.

 Antti Mäkelä ohittaa maalin toisella kierroksellaan.

 Harri Mattilan loppukiri.

Jani Ihainen maalissa. 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon