top of page

Tilaa JäPyn ajoasu nyt, viimeistään 7.6.2015 mennessä!

Huom! Vielä ehdit tehdä tilauksen syksyn keleihin. Minimitilaus 10 kpl / vaatekappale, jotta toimitus toteutuu. Toimi nopeasti!

Ellet ensimmäisellä tilauskierroksella huomannut tilata JäPyn ajoasuja, niin nyt siihen on mahdollisuus rajallisen ajan. Ajoasut ovat herättäneet positiivista huomiota niin lenkeillä kuin kisoissakin ja tuotteet on todettu hinta-/laatusuhteeltaan erinomaiseksi. Erityistä kiitosta ovat saaneet ajohousujen lisäksi tuuliliivi ja ajotakki. Liivissä ja takissa etuosa on tuulenpitävää Windstopper-kangasta. Tee tilaus heti - viimeistään 7.6.2015 sähköpostilla osoitteeseen simo.silden(a)gmail.com. Tuotteiden toimitusaika on noin 10 viikkoa, joten ajoasut saapuvat elokuun lenkeille. Tuotteiden kuvat ja tilauslomake tässä.

JäPyn vetomiehillä on tässä kuvassa yllään buffi, ajopaita, tuuliliivi, hihat, kesähanskat ja ajohousut.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page