top of page

Keravan Energian vetomiehet mukanan JäPyn yhteislenkillä

Aikamoinen ryysis oli tänään Chebicin edessä, kun yli 30 innokasta polkijaa odotti yhteislenkille pääsyä. Heti lähdössä jakaannuttiin kahteen vauhtiryhmään ja me saimme Keravan Energian kovat vetomiehet mukaan meidän ryhmään. Ajoimme leppoisan lenkin Nikkilän kautta Gumbostrandiin, jossa nautimme kahvit vikkelämmän vauhtiryhmän kanssa. Gumbostrandista suunnattiin Sotungin ja Kuninkaanmäen kautta takaisin Järvenpäähän. Matkaa tänään kertyi noin 80 km ja päivän nautiskelijoiden reitti sekä nopeus löytyvät tästä. Vikkelämmän ryhmän speksit ovat täällä. Kiitos kaikille mukana olleille - erityisesti Keravan Energian koville vetomiehille!

Keravan Energian vetomiehet JäPyn Harri Mattilan kanssa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page