top of page

JäPyn ja KuntoSaluksen yhteislenkki ma 25.5.2015

KuntoSaluksen eteen oli maanantai-iltana hieman ennen kuutta kokoontunut 13 innokasta Saluslaista.

Oski oli ennen lenkkiä auttamassa pyörien säädöissä sekä ilmanpaineiden kanssa. Muutama JäPyläisten lainapyörä annettiin lenkiläisille käyttöön - toiveena toki oli, että kipinä maantiepyöräilyyn iskisi.

Neljä innokasta JäPyn hallituksen jäsentä (Tommi, Harri, Minna ja Jari) olivat ryhmien vetomiehinä ja peräpään valvojina paikalla. Ilma oli mitä mahtavin, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta eikä juurikaan tuullut. Olosuhteet olivat siis aika otolliset tulevaan 2 tunnin lenkkiin.

Lenkin alussa jaoimme ryhmän kahtia: Kippurasarvisten ja suoratankoisten joukkoon. Leppoisa lenkki suuntautui Paippisten kautta Nikkilään, jossa pidimme pienen tauon ja kokosimme ryhmän kasaan. Nikkilästä jatkoimme matkaa kohti Talmaa, josta tulimme Kaskelantietä Järvenpäähän.

Lemmenlaakson kohdalla yhteistuumin päätimme vielä koukata Haarajoen kautta, jotta saisimme lenkkimme aikataulun pitämään loppuun asti. Kello 19.58 kurvasimme KuntoSaluksen pihaan, takana mahtava 45 km:n lenkki maalaismaisemista ja hyvästä seurasta nauttien.

Kiitos ja kumarrus kaikille lenkillä olleille, kuulemme mielellämme palautetta tai parannusehdotuksia.

Toivottavasti viihdyitte kanssamme - otetaan uusiksi jossain vaiheessa kesää!

Tommi, Harri, Jari ja Minna

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page