top of page

Kauden ensimmäinen SM-mitali JäPy:lle

Ilmojen ja järvivesien ollessa vielä kylmiä, triathlonistit odottavat malttamattomina kauden varsinaista alkua. Tänään oli tarjolla yhdistelmäkilpailu, Nastolassa kilpailtiin Duathlonin SM-kilpailut. Kaikkien SM-sarjojen matkoina oli 10 km juoksu - 40 km pyöräily - 5 km juoksu. JäPy:n oranssipaidassa seuraa edusti Jukka Erkkilä. Vaikka edustusryhmä oli pieni, sen panos oli vahva, sillä tuloksena oli Jukan hopeamitali sarjassa miehet 45-49. Onnea Jukka!

Kilpailu starttasi siis juoksulla, jonka reitti Pajulahden urheiluopiston lähialueella oli kohtalaisen vaativa muutaminen tiukkoine nousuineen ja hiekkapohjaisine latupohjineen. Muidenkin kilpakumppaneiden juoksuvauhti jo startista lähtien yllätti ja sai myös Jukan pistämään ajateltua kovempaa tossua toisen eteen. Jukan juoksu oli perinteisen mallikas ja sujui aikaan 39.30 min. (3:54 /km).

Pyöräreitti oli pääasiassa mäkistä maastoa ja myötätuuliosuudet olivat kovassa tuulessa kortilla. Jukka käytti pyöräreittiin aikaan 1h 14 min (todellinen matka oli oman mittarin mukaan 41.7 km).

Hopeamitali oli varmistunut jo pyöräilyosuuden jälkeen ja Jukka piti asemansa viimeisellä juoksuosuudella. Onneksi loppukiriä ei tarvinnut tänään ottaa sillä jalat olivat maaliin saapuessa tyhjät.

Tästä on hyvä jatkaa triathlon kautta - seuraava koitos, perusmatka Kuusijärvellä 6.6.2015 - tervetuloa matkan varrelle tsemppaamaan!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page