PowerBar tuotteita JäPyläisille etuhintaan!

Tilaa nyt laadukkaita PowerBar urheiluravinteita hintaan, joka on sorvattu JäPyn jäsenille poikkeuksellisen edulliseksi. Urheilujuomajauheiden ja geelien lisäksi PowerBarilta löytyy laaja valikoima energiapatukoita ja mm. pyöräilyyn kehitetty RideBar, jonka huitaisemalla taajamakyltit ohitetaan ensimmäisenä. Tuotteet ja hinnat löytyvät tästä tilauslomakkeesta. Lähetä tilauslomake skannattua sähköpostilla osoitteeseen valtteri.torn@pyka.fi tai tuotetiedot suoraan sähköpostilla samaiseen osoitteeseen. Tuotteita ei voi tilata yksittäin, vaan pakkauskoot näkyvät tilauslomakkeessa. Tuotteet toimitetaan Järvenpään Intersportiin noin viikon toimitusajalla.

PowerBar JäPy.jpg

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon