top of page

PowerBar tuotteita JäPyläisille etuhintaan!

Tilaa nyt laadukkaita PowerBar urheiluravinteita hintaan, joka on sorvattu JäPyn jäsenille poikkeuksellisen edulliseksi. Urheilujuomajauheiden ja geelien lisäksi PowerBarilta löytyy laaja valikoima energiapatukoita ja mm. pyöräilyyn kehitetty RideBar, jonka huitaisemalla taajamakyltit ohitetaan ensimmäisenä. Tuotteet ja hinnat löytyvät tästä tilauslomakkeesta. Lähetä tilauslomake skannattua sähköpostilla osoitteeseen valtteri.torn@pyka.fi tai tuotetiedot suoraan sähköpostilla samaiseen osoitteeseen. Tuotteita ei voi tilata yksittäin, vaan pakkauskoot näkyvät tilauslomakkeessa. Tuotteet toimitetaan Järvenpään Intersportiin noin viikon toimitusajalla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page