top of page

JäPyläisillä haasteita Nurmijärvi GP:ssä tänään

Kiljavan kisakeskuksessa kuhistiin aikaisin tänään aamulla vahvaa JäPy:n uutta tulemista! Huomiota herätti lukuisten JäPy:läisten lisäksi meidän upea ajoasu, joka erottui joukosta hienosti. Lähtöviivalle tänään asettuivat Elitesarjaan Tommi Ikonen, Jari Kemppainen ja Antti Mäkelä. Kilpasarjaan Jani Ihalainen, Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen, Harri Mattila ja Simo Sildén. Beni Kauhanen lähti Mastersarjaan toiveenaan maltillisempi vauhti ja matalammat mäet. JäPyn Kilpasarjan kisajoukkue kokoontui ennen lähtöä joukkuepalaveriin Pasi Karjalaisen ympärille ja kävi läpi suunnitelman, jonka tavoitteena oli peittää koko maalikameran kuva pelkkään oranssiin!

Mutta tänään kävi toisin. Keli lähtöpaikalla oli kylmä, tuulinen ja aluksi myös sateinen. Matkaan lähdettiin kovaan vastaiseen tuuleen kohden Karkkilaa pitkin roudan ruhjomia huonokuntoisia teitä. Ensimmäisenä matkan joutui keskeyttämään Jari Kemppainen rengasrikon takia. Ja muutaman kymmenen kilometrin jälkeen Tommi Ikonen ajoi melkoiseen kuoppaan ja sen seurauksena lennähti mittarit, juomapullot ja muut pitkin ojan pientareita ja rengas puhkesi. Siihen päättyi Tomminkin ajo. Näiden lisäksi vielä Mika Kariluoto sai rengasrikon ja joutui hyppäämään luuta-auton kyytiin.

Kilpasarjassa ajo oli ollut repivää ja JäPyläiset tekivät kovasti kärjessä töitä yhdessä IK:n ja UP:n kanssa. Reitin kääntyessä myötäiseen vauhti kiihtyi ja Läyliäisistä lasketeltiin Kytäjälle paikoin pitkät pätkät viittäkymppiä. Työn tekeminen ja aktiivinen ajo ottivat veronsa, mutta JäPyläiset sijoittuivat mukavasti Kilpasarjan puolen välin tuntumaan. Mastersarjassa jouduttiin valitettavasti kinkkaamaan samat töppyrät ja vieläpä lähes Kilpasarjan vauhdilla. Herusen mäet kurittivat Kauhasta toden teolla, mutta maaliin päästiin taas yhtä kisakokemusta rikkaampana ; )

Kovimman työn tänään teki Antti Mäkelä Elite-sarjassa, kun hän joutui väistelemään samat kuopat kahteen kertaan. Matkaa Elitessä kertyi siis lähes 170 kilometriä. Antti ajoi hienosti maaliin pääjoukon puolessa välissä.

Kisan tarkat tulokset löytyvät täältä.

Elitesarjan kilpailijat Antti Mäkelä, Tommi Ikonen ja Jari Kemppainen

Kilpasarjan starttaajat vasemmalta Harri Mattila, Pasi Karjalainen, Jani Ihalainen, Mika Kariluoto ja Simo Sildén.

Antti maalissa lähes 170 kilsan urakan jälkeen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page