top of page

JäPyn yhteislenkki Vihtijärven maisemiin

Eilisen sateisen vapaapäivän jälkeen monet JäPyläiset odottivat innolla päivän yhteislenkkiä. Yli 20 kuskia oli taas Chebicin edessä klo 9.00 valmiina polkaisemaan päivän reitille ja hienoa, että taas oli muutama vallan uusi JäPyläinen mukana lenkille lähdössä. Tämän päivän reitti lähti suuntautumaan kohden Vihtijärveä hieman harvemmin ajettuja teitä pitkin. Aika nopeasti päätimme lenkin alussa jakautua kahteen ajoryhmään erilaisten tavoitteiden takia. Osalla ohjelmassa oli tänään VK-vetoja, kun taas monella toiveissa oli rauhallinen PK-lenkki. Jakautumisen jälkeen ajo taas sujui, kun Oski palautti mieleen turvallisen ryhmäajon perusteet. Ryhmäajo on taitolaji, johon oppii parhaiten vain harjoittelemalla ja tietämällä ryhmäajon perusteet. Tästä linkistä löytyy loistava perehdytys ryhmäajoon ja se meidän kaikkien on syytä taas kerran lukea ennen seuraavaa yhteislenkkiä.

Nautiskelijoiden ryhmä nautti päiväkahvit Rajamäellä ja ajoi tänään reilun 90 kilometrin lenkin maltillisella 29 keskarilla. Me muut jatkoimme kaffelle Vihtijärvelle ja jatkoimme sieltä mukavia pikkuteitä pitkin kohti Nurmijärveä. Tällä osuudella vauhti paikoin kiihtyi ja Röykästä Nurmijärvelle lasketeltiin reippaalla reilun 40 km:n keskarilla. Nurmijärveltä jäähdyteltiin Nukarin kautta kotia kohden. Tarkka reitti löytyy tästä. Kiitos kaikille tämän päivän lenkeille osallistuneille! Pidetään huoli, että tämän kauden aikana ei JäPyn lenkeillä saada aikaan yhtään kasaan ja muistetaan kaikki lukea "kotiläksyt" ; )

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page