top of page

JäPy:n yhteiset uintitreenit ohitse tältä keväältä!

JäPy:llä on ollut vuoden alusta alkaen oma uintivuoro Järvenpään uimahallilla. Vuoro on ollut ns. aamuvirkkujen vuoro eli olemme kokoontuneet hallille keskiviikkoisin klo 7-8. Kun ilmestymme altaan reunalle muutamaa minuuttia vaille seitsemän uimalelujen kanssa, rata tyhjenee muista uimareista. Ihan pro meininki! Useimmiten meitä on ollut paikalla neljä uimaria – Markku, Sampsa, Minna ja Jukka. Yhteistreenejä pidettiin yhteensä 17 kertaa.

Meistä kukaan ei ollut aiemmin uinut ryhmässä uintiharjoituksia. Jo ensimmäisen treenikerran jälkeen ymmärsimme ryhmäuinnin hyödyt. Sitä yrittää aina hieman enemmän kuin jos olisi yksin, ja myös uinnissa peesihyöty on ihan oleellinen. Uintivauhdit ovat meillä kaikilla parantuneet.

Markku on toimittanut sähköpostiin tulevan viikon harjoituksen 2-3 päivää ennakkoon, jotta kaikki saimme tietää, millainen harjoitus on tulossa. Olemme tukeutuneet 100% kokeneen uimarin ja uimavalmentajan valmiisiin harjoituksiin. Jokainen harjoitus on koostunut lämmittelystä, tekniikka-osiosta ja pääharjoituksesta sekä loppuverryttelystä. Tunnin harjoitus on kulunut rivakasti ja on loppunut aina niin yllättäen näihin sanoihin: ”uidaan vielä lopuksi 100 m loppuverkkaa”. Pari kertaa on kyllä ollut niin puhki töihin tultua, että on pitänyt puhallella pitkään ja ihmetellä, miten näistä uinneista tuli talvikauden kovimmat viikkoharjoitukset.

Sampsan kommentti tältä aamulta kertoo paljon ”JäPy on parasta mitä mulle on tapahtunut triathlonissa!”.

Ensi kaudeksi meille on myönnetty vakiovuoro sunnuntai-iltaisin klo 16.40 – 17.40 vapaaseen harjoitteluun ja tiistai-aamuisin klo 7-8 ohjelman mukaiseen harjoitteluun.

Olemme myös keskustelleet että aloitamme säännölliset JäPy:n juoksutreenit Terholassa. Näistä lisää infoa myöhemmin.

Monenlaisia uintivarusteita on harjoituksissa käytetty!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page