JäPyläisille hyvä avaus Bianchi-cupissa

Bianchi-cupin avauskisa ajettiin tänään Hyvinkään pohjoispuolella Arolammilla. Hyvä keli houkutteli peräti 67 kuskia avauskilpailuun. Bianchi-cupin kisat ovat tunnetusti vauhdiltaan rajuja ja lähtöviivalle asettuu monia kovia Elite- ja Kilpasarjan kuskeja. JäPyläisistä kisaan mukaan lähtivät tänään Jari Kemppainen, Mika Kariluoto, Mauri Konttila, Jani Ihalainen, Riku Karjalainen ja Tommi Vainikainen. Osallistujien mukaan vauhti oli napakkaa koko matkan alusta loppuun (keskari 42,4) ja JäPyläisitä Jari Kemppainen piti usein vauhtia yllä keulassa ; ) Mika Kariluoto ajoi harkiten tähtäimessä kärkisijat ja ylsikin loppukirissä hienosti sijalle 6. Muiltakin ajo sujui tänään sutjakkaasti. Mikan statistiikka löytyy tästä ja kisan tulokset täältä.

IMG_6846.JPG

kuva: Jari Birling

IMG_6852.JPG

kuva: Jari Birling

IMG_6853.JPG

kuva: Jari Birling

Porukkalenkillä pidettiin tänään maltillisempaa vauhtia, kun lähes parikymmentä kuskia lähti nauttimaan jo kesältä tuoksuvasta ajokelistä. Saimme mukaan "arvovieraita" naapuriseura Zeuksesta, kun viiskymppisten hallitseva Suomen mestari Ari Ekroos liittyi lenkkiseuraan. Aivan Arolammille asti emme lenkillä ehtineet, vaan koukkasimme Hyvinkäältä Kaltevan kautta kotia kohden. Illan reitti löytyy tästä. Kiitos kaikille illan mukavasta lenkistä. Yhteislenkille startataan tällä viikolla torstaina klo 17.30 ja perjantaina klo 9.00 sekä viikonloppuna normiaikaan.

JäPy.JPG

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon