top of page

Jäpyn voittoisa kisakauden avaus tänään!

Simo Sildén ajoi tänään voittoon maantiepyöräilyn kilpa-sarjan avauskilpailussa Lattomeri-ajossa!

Maantiepyöräilyn kotimainen kilpailukausi avattiin tänään sunnuntaina 19.4.2015 kevään klassikkokilpailussa Lattomeri-ajossa Ulvilassa. Kilpailussa ajettiin kolme lähtöä, joista ensimmäiseen starttasivat yhdessä lähes 150 miesten Elite- ja Kilpasarjan kilpailijaa. Seurastamme lähtöviivalle asettuivat Jari Kemppainen (Elite), Antti Mäkelä (Elite), Jani Ihalainen (Kilpa), Pasi Karjalainen (Kilpa) ja Simo Sildén (Kilpa). Poikkeuksellisen suuren lähtöjoukon kilpailusta muodostui huikea jännitysnäytelmä, kun leveä pääjoukko ahtautui kisan kapeille tieosuuksille. Valitettavasti onnettomuuksilta ei vältytty ja kisa tössähti peräti kolmeen kasaan kilpailun tiimellyksessä. Eivätkä meidänkään seuramme kisaajat välttyneet törmäyksiltä. Antti Mäkelä ei onnistunut välttämään äkkipysähdystä, vaan kaatui kasan päälle, mutta onneksi vauhti oli jo ehtinyt hiipua. Antti selvisi muutamilla naarmuilla ja kalustovaurioilla, mutta joutui tekemään hurjan ajon yrittäessään takaisin pääjoukkoon mukaan. Jari Kemppainen ja Simo Sildén onnistuivat luikertelemaan kasojen ohitse, mutta heiltäkin pääjoukko pääsi karkaamaan. Yhdessä he kuitenkin onnistuivat ajamaan pääjoukon kiinni. Rytäkässä yksin jäi Pasi Karjalainen, joka joutui omalla ajollaan kuromaan itsensä pääjoukkoon ja siinä onnistuikin! Loppusuoran avautuessa Simo oli ehtinyt hetken hengähtämään ja avasi tunnetusti hurjan kirinsä muutama sata metriä ennen maaliviivaa. Ja niin kanssakilpailijat joutuivat tavaamaan Kellokosken Koneistuksen ja muiden sponsoreiden logoja Simon ajopaidan selästä, kun Ridley halkaisi maaliviivan Kilpasarjan ykkösenä! Jari Kemppainen ajoi hienosti samalla ajalla Elite-sarjan sijalle 26 ja Pasi Karjalainen Kilpasarjan sijalle 12. Antti Mäkelän sijoitus Elite-sarjassa oli 47 ja Jani Ihalainen taisteli itsensä ensikisassaan maaliin Kilpa-sarjan sijalle 24. Tarkat kisatulokset löytyvät täältä.

Onnittelut Simolle ykkössijasta ja kaikille muille Jäpyläisille kovasta kisasuorituksesta tänään! Oranssi myrskyvaroitus tälle kisakaudelle on nyt annettu ja jatkoa seuraa.

Kuvassa vasemmalta Jari Kemppainen, Jani Ihalainen, Simo Sildén, Antti Mäkelä ja Pasi Karjalainen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page