top of page

Jäpyläiset valtasivat Tuorilan kotileipomon!

17 innokasta Jäpyläistä starttasi tänään yhteislenkille Chebicin pihasta kello 9.00. Reitti suuntautui tänään vastaiseen pohjoistuuleen kohti Mäntsälää, josta ensimmäiset huomenna starttaavat kisakuskit erkanivat kotia kohden. Me muut vetäisimme mukavan VK-vedon Monninkylään, jossa valtasimme pienen paikallisen leipomon. Emännillä meinasi mennä pasmat sekaisin ja muut asiakkaat pakenivat, kun oranssinutut kolistelivat pieneen leipomoon. Hyvät oli tarjoilut ja harvassa paikassa kahvin ja karjalanpiirakan saa nykyään kahdella eurolla. Kaffepaussin jälkeen kiskaistiin vielä yksi VK-veto Pornaisiin, josta osa kaarsi suoraan Järvenpäähän ja osa koukkasi vielä Halkian kautta. Hienoa, että saimme lenkille mukaan taas pari uutta Jäpyläistä! Kiitos kaikille tänään mukana olleille. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

Huomenna viisi Jäpyläistä avaa kilpailukauden Porin liepeillä Lattomeri-ajossa. Tiedossa taitaa olla vauhdikas kisa, kun Elite-kuskit starttaavat yhdessä Kilpasarjan kisaajien kanssa. Hienoa, että seura on näin laajasti edustettuna heti kauden avauskisassa! Kaikki me kotiin jäävät toivotamme hyvää kisaonnea seurakavereille ja toivomme, että jokainen saavuttaa kilpailussa oman tavoitteensa.

Kotiin jääville on huomenna tarjolla rauhallinen PK-lenkki, kunhan keli pysyy kuivana. Tervetuloa mukaan kaikki uudet Jäpyläiset toteamaan, että pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa! Lähtö Chebiciltä klo 9.00.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page