Jäpyläiset valtasivat Tuorilan kotileipomon!

17 innokasta Jäpyläistä starttasi tänään yhteislenkille Chebicin pihasta kello 9.00. Reitti suuntautui tänään vastaiseen pohjoistuuleen kohti Mäntsälää, josta ensimmäiset huomenna starttaavat kisakuskit erkanivat kotia kohden. Me muut vetäisimme mukavan VK-vedon Monninkylään, jossa valtasimme pienen paikallisen leipomon. Emännillä meinasi mennä pasmat sekaisin ja muut asiakkaat pakenivat, kun oranssinutut kolistelivat pieneen leipomoon. Hyvät oli tarjoilut ja harvassa paikassa kahvin ja karjalanpiirakan saa nykyään kahdella eurolla. Kaffepaussin jälkeen kiskaistiin vielä yksi VK-veto Pornaisiin, josta osa kaarsi suoraan Järvenpäähän ja osa koukkasi vielä Halkian kautta. Hienoa, että saimme lenkille mukaan taas pari uutta Jäpyläistä! Kiitos kaikille tänään mukana olleille. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

Huomenna viisi Jäpyläistä avaa kilpailukauden Porin liepeillä Lattomeri-ajossa. Tiedossa taitaa olla vauhdikas kisa, kun Elite-kuskit starttaavat yhdessä Kilpasarjan kisaajien kanssa. Hienoa, että seura on näin laajasti edustettuna heti kauden avauskisassa! Kaikki me kotiin jäävät toivotamme hyvää kisaonnea seurakavereille ja toivomme, että jokainen saavuttaa kilpailussa oman tavoitteensa.

Kotiin jääville on huomenna tarjolla rauhallinen PK-lenkki, kunhan keli pysyy kuivana. Tervetuloa mukaan kaikki uudet Jäpyläiset toteamaan, että pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa! Lähtö Chebiciltä klo 9.00.

Suomen_paras_pyöräseura.JPG

Järvenpään Pyöräilijät r.y..JPG

Jäpy.JPG

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon