Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Loppukiri JäPyn Mallorcan leirillä käynnistynyt!

10.4.2015

JäPyn ja Cycling Academyn yhteisleirillä vauhtii vain kiihtyy, kun saimme uusia vetomiehiä ja -naisia saarelle mukaan. Eilen vuorossa oli pitkä rauhallinen pk-lenkki halki saaren. Ajeltiin monen Mallorcan kävijän tunteman viinitien kautta kohti Incaa. Viinitie on muurien reunustama kuvankaunis tie, joka nimensä mukaisesti halkaisee Mallorcan viinitiloja. Sieltä suuntasimme Muroon, jossa piti olla pyörämessut, mutta yllättäen ne olivat jälleen Platja de Murossa. Sinne siis suuntasimme korkeiden kaislojen reunustamaa kaislatietä pitkin. Pyörämessuilla eniten huomiota herätti luonnollisesti Canyonin messuosasto, jonne jonotimme tovin, mutta kyllä kannatti! Messujen kevein pyörä löytyi kuitenkin hieman syrjässä sijainneelta Trekin osastolta. Trekin Emonda painoi 4.8 kg (ilman polkimia ja muita härpäkkäitä). Platja de Murosta suuntasimme kohti kotia Manacorin ja Felanitxin kautta. Matkaa reitille kertyi 166 km ja kestoa reilut 6 tuntia.

 

Tänään tahti kiihtyi, kun vuorossa oli kiriharjoittelua. Ajettiin lämmittely rantareittiä Felanitxiin ja sieltä käännyttiin myötäisempään Porrerresta kohden. Reilun 10 km:n ensimmäiselle pätkälle ajeltiin keskarilla 41,7 ja yritettiin pysyä "kavereiden" kiri-iskuissa mukana. Seuraavaan mäkilähtöön jäi sitten osa kuskeista, mutta kovimmat heittivät parin kilsan nousun putkelta yli. Leirin naiset jättivät monet meistä taakseen kadoten horistonttiin hurjalla vauhdilla. Hauskaa taas oli, mutta nyt alkaa jo leirin kilometrit painamaan jaloissa. Mutta hienoa on ollut ja mukavaa, että Jäpyläiset jatkavat leiriä vielä tovin. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon