top of page

Mäkipäivä JäPyn Mallorcan leirillä tänään

JäPyläisten viimeiset kaksi päivää yhteisleirillä Cycling Academyn kanssa ovat sujuneet vauhdikkaasti. Eilen ajettiin todella vauhdikas vetoharjoitus, joka koostui parin kilometrin vedoista kilsan palautuksilla. Reitti oli kuin luotu vauhdikkaaseen ajoon ja melkoinen myötätuuli siivitti menoa entisestään. Kaikki ajoivat vedot itsenäisesti ja kaikkien keskari oli päälle neljänkympin.

Tänään vauhti hiljentyi, mutta rasitus lisääntyi. Suuntasimme kohti Mallorcan korkeinta huippua Puig Majoria (1445 m) "Pikku Söller" mäen kautta. "Pikku Söller" tarjoaa mukavan lämmittelyn ennen tosi koitoksia. Tosin on tuo "Pikku Söllerkin" kotimaastoihin verrattuna kovin haastava. Matkaa kertyy noin 5 kilsaa noin 5%:n keskijyrkkyydellä. Varsinainen koitos on kuitenkin Puig Majorin nousu, joka on saanut virallisen HC kategorialuokituksen. Pituutta nousulle kertyi noin 14 kilometriä keskijyrkkyydellä 7%. Osalle ajoporukasta nousukiintiö täyttyi tähän nousuun, kun kovimmat kuskit jatkoivat vielä klassikkonousun Sa Calobran. Tämän päivän ajoreitti löytyy tästä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page