top of page

JäPyn Mallorcan leiri täydessä vauhdissa!

Järvenpään Pyöräilijöiden yhteisleiri Cycling Academyn kanssa Mallorcalla on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Saapumispäivänä ajoimme mukavan, mutta lyhyen lämmittelyajon lähikylään Llucmajoriin ja takaisin. Seuraavana päivän lenkille sitten kertyi enemmän mittaa, kun pyyhkäisimme saaren lähes päästä päähän. Pitkälle PK-lenkille kertyi pituutta hieman yli 180 kilometriä noin 30 keskarilla. PK-lenkin reitti löytyy tästä. Tänään hyödynsimme mukavaa myötäistä ja ajoimme vauhdikkaan puolen tunnin VK-vedon kohti Curan vuorta. Kovimmat vetomiehet pääsivät tuuppaamaan reilun 20 kilsan pätkän keskinopeudella 45 km/h ja me muutkin pääsimme nauttimaan vauhdikkaasta 42 keskarin nopeudesta. VK-vedot saivat jatkoa läheisellä Curan vuorella, jonne innokkaimmat nousivat kahdesti aikamoista haipakkaa. Aivan ykköstilalle Curan nousussa eivät JäPyläiset tänään kuitenkaan yltäneet. Odottelimme Antin kanssa kahdesti nousevia kukkia keräten ja päädyimme sitten kukittamaan nopeimman suomalaisen, joka oli moninkertainen Suomen mestari Jarkko Niemi. Kovin kauaa emme meidän leiriläisiä joutuneet odottamaan - siihen malliin kovat olivat suoritukset tänään. Paluumatkalle saimme vetoapua Porvoon Akilleksen Elite-kuskeilta, joten mukavasti saatiin satanen tänään täyteen. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page