Please reload

Viimeisimmät päivitykset

JäPyn Mallorcan leiri täydessä vauhdissa!

2.4.2015

Järvenpään Pyöräilijöiden yhteisleiri Cycling Academyn kanssa Mallorcalla on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Saapumispäivänä ajoimme mukavan, mutta lyhyen lämmittelyajon lähikylään Llucmajoriin ja takaisin. Seuraavana päivän lenkille sitten kertyi enemmän mittaa, kun pyyhkäisimme saaren lähes päästä päähän. Pitkälle PK-lenkille kertyi pituutta hieman yli 180 kilometriä noin 30 keskarilla. PK-lenkin reitti löytyy tästä

Tänään hyödynsimme mukavaa myötäistä ja ajoimme vauhdikkaan puolen tunnin VK-vedon kohti Curan vuorta. Kovimmat vetomiehet pääsivät tuuppaamaan reilun 20 kilsan pätkän keskinopeudella 45 km/h ja me muutkin pääsimme nauttimaan vauhdikkaasta 42 keskarin nopeudesta. VK-vedot saivat jatkoa läheisellä Curan vuorella, jonne innokkaimmat nousivat kahdesti aikamoista haipakkaa. Aivan ykköstilalle Curan nousussa eivät JäPyläiset tänään kuitenkaan yltäneet. Odottelimme Antin kanssa kahdesti nousevia kukkia keräten ja päädyimme sitten kukittamaan nopeimman suomalaisen, joka oli moninkertainen Suomen mestari Jarkko Niemi. Kovin kauaa emme meidän leiriläisiä joutuneet odottamaan - siihen malliin kovat olivat suoritukset tänään. Paluumatkalle saimme vetoapua Porvoon Akilleksen Elite-kuskeilta, joten mukavasti saatiin satanen tänään täyteen. Tämän päivän reitti löytyy tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon