JäPy:n ennätysten kevät jatkui tänään Liikuntamyllyssä!

Ennätysmäinen JäPy-kevät jatkui tänään, kun peräti 18 kuskia kokoontui aikaiselle aamuajelulle Liikuntamyllyyn. JäPy elää vahvaa uutta tulemistaan! Legendaarinen pyöräilyselostaja Peter Selin katseli uteliaana JäPyläisten menoa radoilla 5 ja 6, kun taas CCH:n johtotroikka merkkasi pian alkavan kisakauden kovimpia haastajia radoilta 3 ja 4. Kuhina varikolla oli siis melkoinen, kun JäPyläiset kiersivät vihaisten ampiaisten lailla Myllypuron tiukkaa sisärataa. Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta aamuharjoituksesta! Huomisen ajokeli näyttää viheliäiseltä ja näyttää siltä, että vain kaikkein kylmäpäisimmät starttaavat heti aamusta. Me muut katselemme keliä ja laitamme viestiä Faceeen aamusta, jos ulkona pystyy järjellisesti ajamaan. Ellei ulkona ajaminen maistu, on illalla tarjolla maksoisa cardio-spinning Kunto-Saluksessa klo 18.00.

JäPy_Liikuntamylly.JPG

Järvenpään Pyöräilijät.JPG

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon