top of page

JäPy:n ennätysten kevät jatkui tänään Liikuntamyllyssä!

Ennätysmäinen JäPy-kevät jatkui tänään, kun peräti 18 kuskia kokoontui aikaiselle aamuajelulle Liikuntamyllyyn. JäPy elää vahvaa uutta tulemistaan! Legendaarinen pyöräilyselostaja Peter Selin katseli uteliaana JäPyläisten menoa radoilla 5 ja 6, kun taas CCH:n johtotroikka merkkasi pian alkavan kisakauden kovimpia haastajia radoilta 3 ja 4. Kuhina varikolla oli siis melkoinen, kun JäPyläiset kiersivät vihaisten ampiaisten lailla Myllypuron tiukkaa sisärataa. Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta aamuharjoituksesta! Huomisen ajokeli näyttää viheliäiseltä ja näyttää siltä, että vain kaikkein kylmäpäisimmät starttaavat heti aamusta. Me muut katselemme keliä ja laitamme viestiä Faceeen aamusta, jos ulkona pystyy järjellisesti ajamaan. Ellei ulkona ajaminen maistu, on illalla tarjolla maksoisa cardio-spinning Kunto-Saluksessa klo 18.00.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page