top of page

Koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa!

Eilinen osanottajaennätys lyötiin heti tänään, kun peräti 23 kuskia lähti paistattelemaan poikkeuksellisen upeaa kevätpäivää pyörien selässä! Oli ilo huomata uusia kasvoja ja mikä parasta naisten osallistujamäärä triplaantui viikonlopun aikana. JäPyn aktiivinaisen Minna Ikosen rinnalla lauantaina ajoi Jonna Räisänen upealla Wilierillään ja tänään Minna Makkonen ajoi meidän mukana. Hienoa nähdä uusia JäPyläisiä mukana ja mikäs oli taas tänään ajella hyvässä seurassa: aurinko paistoi, tiet olivat kuivia ja vauhti pysyi leppoisan tasaisena koko lenkin ajan. Ajo tänään oli turvallista ja oli mukava huomata, että kommunikaatio toimii viime kesää paremmin. Välillä tuntuu vähän hassulta toistaa ryhmässä opastehuutoja (vasen, oikea, kuoppa, auto, pysähtyy jne.), mutta juuri tuo opastehuutojen toistaminen näin isossa ajoporukassa tekee ajamisesta kaikille turvallista, kun kaikki kuulevat varoitukset. Koko ryhmä ajoi tänään yhdessä Jokelanseudun ja Halkiankosken kautta Mäntsälän ohi Soukkion tienhaaraan, josta nautiskelijat koukkasivat kotia kohden. Me muut jatkoimme Sälinkään kautta Hyvinkäälle kaffelle ja sieltä Kaltevan kautta kotiin. Matkaa meille kertyi reilut 100 kilometriä noin neljän tunnin ajon aikana. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

Sorry - kuskit olivat skarppeja, mutta videosta tuli vähän suttuinen ; )

Kiitos kaikille yhteislenkille osallistujille! Alkamassa on kaikkien aikojen JäPy-kausi ; )

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page