Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Ennätysmäärä osallistujia JäPyn yhteislenkillä tänään!

14.3.2015

Kaunis keli ja hyvä seura kokosi ennätysmäärän polkijoita tänään yhteislenkille. Peräti 20 kuskia lähti paistattelemaan päivää pyörän selässä! Nautiskelijoiden ryhmä ajoi Oskin johdolla leppoisan kahden ja puolen tunnin lenkin Halkian kautta Nikkilään ja sielä kotiin. Hätähousujen poppoo suuntasi Pornaisten ja Nikkilän kautta Navetta-kahvilaan ja sielä Sotungin kautta kotiin. Matkaa mausti pari noin 20 minuutin vetoa, jossa päästiin mukavasti vauhdin makuun. Näin kevään ensi lenkeillä VK vedot kovassa seurassa ovat sitä pyöräilyn parasta antia ; ) Kiitos vaan seuran Elite kuskeille hyvästä vedosta. Matkaa meille kertyi noin 90 kilsaa ja ajoaikaa kolmisen tuntia. Reitti löytyy tästä.

 

Pekka Pouta on pyyhkäissyt sääkartoilta pois sen pienimmänkin pilvenhattaran huomiselta, joten luvassa on upean aurinkoinen ajopäivä. Jakaannutaan taas vauhtiryhmiin, joten nyt kaikki mukaan nauttimaan pyöräilystä hyvässä seurassa! Lähtö aamulla klo 10 Chebicin edestä.

 

 

 

 PS. Upeata kalustoa tämän päivän lenkillä ; )

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon