top of page

Pyöräily hyvässä seurassa on hauskempaa!

Säätiedotus povasi tälle päivälle aurinkoa ja lämmintä, mutta toisin kävi. Rapaa, loskaa, hiekkaa ja kovaa tuulta koko ajan väärästä suunnasta meille kuitenkin tänään tarjoiltiin. Kaikki keväisen yhteislenkin ainekset oli siis kasassa ja hauskaa oli. Kahdeksan kuskia lähti puskemaan navakkaan vastaiseen kohti Königstedtin kartanoa ja Klaukkalaa. Valitettavasti tämän päivän lenkki ei aivan ongelmitta sujunut, kun pienet tekniset murheet katkaisivat parin kuskin matkan Klaukkalan tienoilla. Klaukkalan Teboililla pestiin naamat, jotta saatiin pullat ääntä kohden ja sitten taas jatkettiin rapaista matkaa Hongisojan kautta Nurmijärvelle ja kohti Järvenpäätä. Kaikkein kaheleimmat jatkoivat vielä Rusutjärven lenkin, jotta satanen saatiin täyteen. Kiitos kaikille osallistujille hyvästä lenkkiseurasta. Pyöräily hyvässä seurassa on todellakin hauskempaa! Tämän päivän reitti löytyy tästä.

IMG_6839.JPG

Arvottiin reittivalintaa ennen kaffepaussia ja päätettiin heittää pikkusakko...

IMG_6840.JPG
IMG_6870.JPG
IMG_6874.JPG
IMG_6872.JPG

Arvaa kuka? Monet meistä ovat katselleet tätä herraa juurikin tästä perspektiivistä monilla yhteislenkeillä...

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page