top of page

Kevään ensimmäiset joutsenet bongattu!

Eilisillan räntäsade sai monet tänään valitsemaan spinningin tai trainerajon, mutta kolme kuskia lähti halkomaan melkoisen hyytävää viimaa kohti Sipoota ja Navetta-kahvilaa. Vetomiehet pitivät tänään tahtia yllä, eikä kylmä päässyt yllättämään. Ja hyvin pärjäsi jo maantierenkailla (Durano 25 mm), eikä tien pinta ollut missään jäinen. Koleasta kelistä huolimatta bongattiin Hindsbyn pelloilla kevään ekat joutsenet! Nyt on siis kevät ja huomiseksi luvattu huomattavasti mukavampaa ajokeliä, joten huomenna kaikki mukaan yhteislenkille. Tämän päivän reitti löytyy tästä.

IMG_6828.JPG

Tarkkasilmäiset ehkä erottavat joutsenet tuolta kuvan taka-alan lumiselta pellolta?

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page