top of page

Ilmoittaudu JäPy spinningiin 19.3. klo 19.00!

Ensimmäinen JäPyn oma tehospinning -tunti vain JäPyn jäsenille järjestetään KuntoSaluksen spinning-salissa torstaina 19.3. klo 19. Tunnin vetää Tommi Ikonen ja luvassa on tehokas 75 minuuttinen!

Tunnin sisältö koostuu lämmittelystä, kynnys- sekä vk-vedoista. Lopuksi pyöritellään mahdolliset hapot jaloista mukavan musiikin tahdissa. Tällä tunnilla ketään ei varmasti jätetä! Sitovat ilmoittautumiset (myös Saluksen jäsenet) sähköpostitse tästä. Mikäli et ole KuntoSaluksen jäsen, on spinningin hinta 10 eur (maksu käteisellä spinning-salissa). Spinning-pyörissä on spd-polkimet (maastopyöräpolkimet) ja remmit. Ajovarusteiksi ajohousut ja lyhythihainen ajopaita. Varaa mukaan myös juomapullo ja hikipyyhe.

Samalla kerralla voit myös tutustua KuntoSaluksen punttisaliin vaikkapa valmistautuessa spinningiin.

JäPy spinning.png

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page