top of page

JäPy:n yhteislenkit käynnistyneet!

Jo viime viikonloppuna polkaistiin käyntiin JäPy:n yhteislenkit ja tänä viikonloppuna jatketiin. Eilen lauantaina oli ajettu jo yli 100 km:n lenkki Nurmijärven suunnalla ja tänään päästiin nauttimaan kevättalvisesta pyöräilystä parhaimmillaan! Lenkille starttasi kuusi kuskia, joista yksi erkaantui maastopyörällään omille teille lenkin alkupuolella. Rapa lensi mukavasti, lämpötila oli lähellä nollaa ja lenkin puolivälissä alkoi kivasti tihutella rakeita. Mutta tunnelma oli lämmin ja yhdessä ajaminen todettiin taas hauskaksi. Navetta kahvilan isäntä julisti kevään alkaneeksi, kun tömistelimme sisään kaffelle ja pullalle. Kaikki olivat cyclocrosseilla liikenteessä ja fiksuimmat olivat vaihtaneet 25 milliset Duranot renkaikseen. Elite-kuskit jatkoivat lenkkiään, kun me muut suuntasimme kotia kohden. Tämän päivän reitti löytyy täältä. Matkaa kertyi reilut 75 kilometriä ja mukava myötäinen paluumatkalla siivitti keskarin 26:sen tuntumaan. Jos kelit pysyvät hyvinä, yhteislenkkeille polkaistaan tästä eteenpäin joka viikonloppu klo 9.00. Mahdollisista arkilenkeistä tiedotetaan Facebookissa. Kun kausi käynnistyy kunnolla, suuntaamme yhteislenkeille kahdella eri vauhtiryhmällä. Vauhtiryhmä ykkönen ajaa nautiskellen 26-28 keskarilla ryhmän toiveiden mukaan ja vauhtiryhmä kakkonen ajaa reilun 30 keskarilla osallistujen toiveiden mukaisesti. Tarvitsemme molemmille vauhtiryhmille vetäjiä! Ilmoittaudu vetäjäksi tästä. Tavoitteena on saada kaikki JäPy:läiset mukaan yhteislenkeille, koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa! Lue lisää yhteislenkeistä täältä. Kiitos hyvästä yhteislenkistä ja tervetuloa kaikki jäsenet mukaan ensi viikonloppuna!

IMG_6807.jpg

JäPy:n ajoasut ovat Italiasta piakkoin lähdössä...

IMG_6810.JPG

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page