top of page

Katso video Jäpyläisten sisäpyöräilystä Myllyssä tänään!

Aikaisesta aloituksesta huolimatta kymmenkunta Jäpyläistä oli Liikuntamyllyssä valmiina, kun kello kilahti kahdeksan. Ja hyvin kulkivat pyörät tänään Myllyn radalla ja hauskaa oli! Elitekuskit jatkoivat treenejä Wattbikella, kun me muut lähdettiin kotiin päikkäreille...

Japy.fi

Ajatus pyöräilemisestä parinsadan metrin radalla saattaa äkkiseltään kuulostaa oudolta, mutta puolitoista tuntia hurahtaa hetkessä. Radalla pääsee hyvin totetuttamaan omia harjoituksiaan tai nautiskelemaan letkassa leppoisasta ajamisesta. Jäpyn seuraava ratavuoro Myllyssä on 21.3., joten laita aika kalenteriin nyt! Seura vastaa sisäpyöräilyn kustannuksista.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page