top of page

Jäpyläiset Kiljavan vaihtelevissa maastoissa

Kuten arvata saattaa oli kohdeoppaamme Mauri Konttila löytänyt Kiljavan tasaiseksi pidetystä maastosta ne kaikkein terävimmät nousut. Ja niinhän siinä kävi, että isäntä ja muu kuuma ryhmä loikkaili mäet ylös maisemaryhmän ottaessa rauhallisemmin. Mutta hieno hiihtoharjoitus saatiin aikaan ja Kiljava todettiin kaikin puolin hienoksi hiihtoalueeksi. Maisemaan mahtuu niin mukavia metsäpätkiä kuin avonaisempia aukeita. Aukeilla tänään tosin puhalsi melkoinen tuuli, joka oli myös heilauttanut urat paikoin risuisiksi. Maisemaryhmän reitti löytyy tästä.

IMG_6679.JPG

IMG_6681.JPG

IMG_6680.JPG

Reitti oli osa maastopyöräilykisoistakin tunnettua 7-veljeksen vaellusreittiä.

IMG_6682.JPG

Kehityksen majalla munkkikahvit maistuivat lenkin jälkeen ja tunnelma tosiaan oli 70-luvun henkinen, mutta mukavalla tavalla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page