top of page

JäPy:n suosio on yllättänyt!

Järvenpään Pyöräilijät r.y.:n uudelleenkäynnistys on edennyt vauhdilla! Uudelleenperustamiskokouksessa Järvenpää-talolla eivät jakkarat meinanneet riittää kaikille innokkaille polkijoille ja sen jälkeen hommat ovat edenneet ripeästi. Suomen Pyöräilyunioinin virallisissa seurasiirroissa JäPy osoittautui Suomen suosituimmaksi seuraksi, kun peräti 11 kisakuskia siirtyi muista seuroista JäPy:yn! Ajoasujen tilaaminen edistyi ripeästi ja toimittajaksi valittiin huippulaadukas italialainen Sportful. Asuja tilasi yli 30 innokasta jäsentä. Seuran yhteistyökumppaneiksi saatiin houkuteltua joukko huippuyrityksiä ja pääyhteistyökumppanuus KuntoSaluksen kanssa tarjoaa jäsenille huippuetuja!

JäPy_keskarissa.jpg

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page