JäPy:n suosio on yllättänyt!

Järvenpään Pyöräilijät r.y.:n uudelleenkäynnistys on edennyt vauhdilla! Uudelleenperustamiskokouksessa Järvenpää-talolla eivät jakkarat meinanneet riittää kaikille innokkaille polkijoille ja sen jälkeen hommat ovat edenneet ripeästi. Suomen Pyöräilyunioinin virallisissa seurasiirroissa JäPy osoittautui Suomen suosituimmaksi seuraksi, kun peräti 11 kisakuskia siirtyi muista seuroista JäPy:yn! Ajoasujen tilaaminen edistyi ripeästi ja toimittajaksi valittiin huippulaadukas italialainen Sportful. Asuja tilasi yli 30 innokasta jäsentä. Seuran yhteistyökumppaneiksi saatiin houkuteltua joukko huippuyrityksiä ja pääyhteistyökumppanuus KuntoSaluksen kanssa tarjoaa jäsenille huippuetuja!

JäPy_keskarissa.jpg

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon