JäPy:läisen vuosikalenteri

 

Vetokiima on useimpien JäPy:läisten sairastama tauti, jonka tartuntaherkkyys harrastuksen ensimmäisinä vuosina on aivan erityisen korkea. Taudin ensioireita ovat aluksi nopeasti kehittyvä ajokunto ja kiihtyvät keskinopeudet kaikilla lenkeillä ja kaikissa harjoituksissa. Taudin edetessä vauhti alkaa hyytymään, motivaatio harjoitteluun hiipumaan ja pyöräilystä katoaa hauskuus. Vakavan vetokiimataudin pahin oire on vakava uupumus, josta palautuminen voi viedä kuukausia - jopa vuosia.

 

Pysyvämpi kehittyminen lajissa vaatii monipuolista ja vaihtelevaa harjoittelua. Internet on täynnä toinen toistaan upeampia harjoitusohjelmia ja tarvittaessa uusia harjoitteluvinkkejä saa seurakavereilta kysymättäkin. Tähän JäPy:läisen vuosikalenteriin on koottu yleisesti maantiepyöräilyssä hyväksi koettu malli suomalaiseen harjoitteluun. Vuosikalenterista saat vinkin oman harjoittelusi rytmittämiseen. Voit noudattaa vuosikalenteria sellaisenaan tai napata siitä omaan harjoitteluun sopivat osat tai harjoitteluvinkit. 

Yhteenveto vuosikalenterista

Vuosikalenteri kuukausittain

Pyöräilijän harjoittelukausi käynnistyy lokakuussa, mutta allaoleva kuukausikalenteri on kronologisessa järjestyksessä.

Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu
Huhtikuu
Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu
Show More

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon