top of page
Ruukki_triathlon_banneri1.png

Ruukki Triathlon 2.6.2024, uusi triathlonkokemus Tuusulassa

Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu heti mukaan!

Ruukki Triathlon

Järvenpään Pyöräilijät järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen triathlonkisan 2.6.2024. Kisapaikka uudistuu ja kesällä 2024 kisat järjestetään Kellokosken Ruukin alueella. Kellokosken Ruukki on alue, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla historia, kulttuuriperintö ja kaunis luonto. Uinti Keravanjoessa on jännittävä ja erilainen kokemus. Pyöräreitti on nopea, helppo, hyväpintainen ja maisemiltaan kaunis. Viimeinen osuus juostaan Kellokosken Ruukin alueella. Ehkäpä törmäät juoksuosuudella siihen kuuluisaan Kellokosken prinsessaan?

Tänä kesänä Ruukki Triathlonissa kilpailumatkoina ovat sprinttimatka ja uintimatkaltaan lyhennetty Ruukin erikoinen sekä viestitapahtuma Yritystriathlon 

Meille jokainen kilpailija on tärkeä ja kannustamme jokaisen kilpailijan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kisaamaan Kellokoskelle!

YmparistovastuullinenKisa.png

Ympäristövastuullinen kilpailu

Suomen Triathlonliitto myönsi Ruukki Triathlonille historian ensimmäisen Ympäristövastuullinen Kilpailu -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään kilpailuille, joiden järjestäjät ovat valmiita tekemään ympäristön kannalta vastuullisia valintoja.

Ruukki Triathlon järjestetään luonnonkauniissa ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Kellokosken ympäristössä. Kisatiimille oli alusta asti selvää, ettei kilpailu saa rasittaa joen ympäristöä ja rajasimme osallistujamäärää. Uskomme, että unohtumaton kisakokemus syntyy aivan muista tekijöistä kuin mitaleista tai Finisher -paidoista, emmekä siis lennättäneet ulkomailta tavaraa, joka usein jää vain kaapin pohjalle makaamaan. Turhien hankintojen sijaan keskitymme iloisen sekä kannustavan tunnelman luomiseen ja kilpailijoiden huomioimiseen mm. aterialla kisakylässä.

Lue lisää Ympäristövastuullisen Kilpailun -sertfikaatin myöntämisestä Triathlonliiton uutisesta.

Yhteistyökumppanimme 

Tuusula_logo.jpg
chebici_38x258mm.jpg
fair_factory_pieni.png
dexal_logo2017.png
bottom of page