top of page
Näyttökuva 2022-3-30 kello 15.59.41.png

Tervetuloa JäPy Classic -kuntoajotapahtumaan lauantaina 20.8.2022. Tarjolla on kisamaista vapaata vauhtia sekä nautinnollista maantiepyöräilyä joko itsenäisesti tai ohjatuissa vauhtiryhmässä. Reitti kulkee Järvenpäästä kauniiden uusmaalaisten maisemien halki Hinthaaraan, josta palataan historiallisen Kuninkaantien kautta takaisin Järvenpäähän. Matkaksi voit valita joko yhden kierroksen (65 km) tai haastavat kaksi kierrosta, jolloin kokonaismatkaksi tulee 130 kilometriä. Voit myös osallistua 65 kilometrin (yksi kierros) aika-ajoon. 

Ilmoittautuminen tapahtuu kisakansliassa Haarajoen koululla 20.8. klo 8-10 välisenä aikana. Ilmoittautumismaksun voi suorittaa käteisellä tai MobilePay:llä.

(Sähköinen ilmoittaumisjärjestelmä on suljettu)

Tervetuloa!

VAUHDIKAS VAPAA VAUHTI

Tule testaamaan loppukauden ajokunto vauhdikkaaseen vapaan vauhdin ryhmään. Ryhmän edellä starttaa etuauto ja isoimmissa risteyksissä on liikenteenohjaus. JäPy Classicissa vapaan vauhdin ryhmässäkin ajetaan turvallisesti liikennesääntöjen mukaisesti muun liikenteen mukana. Osallistuminen ei edellytä kilpailulisenssiä.

25 KM/H AJORYHMÄ

(vain 130 matkalla)

Nautiskelijoiden ryhmässä on tilaisuus nauttia leppoisasta maantiepyöräilystä halki kauniiden maalaismaisemien. Ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat maantiepyöräilijät, joita kokeneet ryhmäveturit opastavat tarvittaessa ryhmäajamisessa.

HAASTAVA 30 KM/H AJORYHMÄ

(vain 130 matkalla)

Kolmenkympin ryhmässä JäPy:n kokeneet maantiepyöräilijät vastaavat vauhdin pidosta ja osallistujat pääsevät nauttimaan takuuvauhtisesta kyydistä vaihtelevilla uusmaalaisilla teillä. 

OMAAN TAHTIIN YKSIN TAI MUIDEN KANSSA

Voit nauttia kauniista maisemista hyvin opastetulla reitillä aivan omaan tahtiin yksin ajaen tai kokoamassasi ryhmässä. Matkaksi voit valita joko yhden 65 km kierroksen tai tuplanautinnon 130 km. Ainoa rajoitus on reitin läpi ajaminen kuuden tunnin aikarajassa.

KK-avatar-300x300.jpg

KALEVAN KIERROS -PYÖRÄILY

Samana tapahtumapäivänä klo 9.00 alkaen ajetaan myös Kalevan Kierros -urheilusarjan pyöräilyosuus. Lisätietoa Kalevan Kierroksesta täältä.

SAAT KAIKEN TÄMÄN!

Reittiopastus.png

SELKEÄT REITTIOPASTEET

Huoltopiste.png

HUOLTOPISTE REITIN VARRELLA

Online tulokset.png

HYVIÄ PALKINTOJA

Parking.png

KILPAILUKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2

04480 Järvenpää

Ajanotto.png

CHIP AJANOTTO

Valokuvaus.png

KUVAUSPISTE 

KISAKESKUKSESSA

Ensiapu.png

LÄHTÖALUEELLA

ENSIAPUPISTE

iconmonstr-time-3-240.png

LÄHTÖAIKA

Klo 12.00

Ruokailu.png

MAKSUTON RUOKAILU MAALISSA

Raatoauto.png

KULJETUS TEKNISEN VIAN SATTUESSA

Meksu.png

LÄHTÖALUEELLA TEKNISTÄ APUA

Reitti.png

LÄHTÖPAIKKA

Neste kylmäasema

Halkiantie 905, 04480 Mäntsälä

Näyttökuva 2022-3-30 kello 15.59.41.png

OSALLISTUMISMAKSUT JA HINTAPORTAAT

65 km


1.5.-31.7     45 e
1.8.-18.8.    55 e
    20.8.       65 e

130 km


1.5.-31.7     55 e
1.8.-18.8.    65 e
20.8.          75 e

OSALLISTUMISEHDOT

Jos koronatilanne muuttuu ja tapahtuman järjestäminen kielletään, tarjoamme mahdollisuuden siirtää osallistumisoikeuden vuoden 2023 kuntoajotapahtumaan tai vaihtoehtoisesti palautamme osallistumismaksun täysimääräisesti. Muutoin ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumista voi ilmoittautumisen jälkeen peruuttaa. Huomaa, että tehtyä ilmoittautumista ei voi peruuttaa, eikä osallistumismaksua palauteta, vaikka et pystyisi osallistumaan esim. sairastumisen tai muun syyn takia.  

REITIT JA REITTILINKIT

Kilpailukeskus sijaitsee Haarajoen koululla, josta on lähtöalueelle noin 2 km matka. Lähtöalueella järjestäydytään ajoryhmiin ja startataan ajoreitille. Reitti suuntautuu pohjoiseen ja lämmöt saa mukavasti päälle heti ensimmäisessä mäessä, joka on yksi lähialueiden haastavimmista. Nummisista ajetaan kaakkoon kaunista Mustijokea myötäillen. Pornaisista suunnataan Kotojärveä kohti, jonka jälkeen käännytään mukavan vaihtelevalle pikkutielle kohti Hinthaaraa. Hinthaarassa - lähellä vanhaa lättähattuseisaketta - odottaakin tankkauspiste, jossa on tarjolla juotavaa ja pikkupurtavaa. Huoltopisteen jälkeen jatketaan historiallista Vanhaa Kuninkaantietä kohti Anttilaa, josta koukataan nousujohteiselle osuudelle Linnapeltoon. Täältä matka jatkuu kohti Nikkilää, josta reitti kääntyy luoteeseen tieosuudelle, joka on yksi Keski-Uusimaan vaihtelevimmista. Maali sijaitsee Halkiantiellä lähellä lähtöpaikkaa.

Näyttökuva 2021-5-21 kello 15.58.34.pn
bottom of page