Sponsorit

Järvenpään pyöräilijät toimii hyvässä yhteistyössä alueen parhaiden yritysten kanssa. Sponsorit mahdollistavat seuran toiminnan kehittämisen ja arvostavat omassa toiminnassa paikallisen seuratoiminnan kehittämistä. 

KuntoSalus on JäPy:n pääyhteistyökumppani

 

Järvenpään kuntokeskus Salus Oy, tuttavallisesti KuntoSalus on hyvän olon liikuntakeskus naisille ja miehille. Monipuolinen, tilava kuntosali (HUR, PRECOR, vapaat painot), vapaaharjoittelualue ja tasokkaat ryhmäliikuntatunnit neljässä eri ryhmäliikuntatilassa takaavat loistavat puitteet kunnonkohentamiselle. Uudistetut upeat puku,- pesu- ja vastaanottotilat tarjoavat miellyttävän ympäristön treenin jälkeiseen virkistymiseen ja seurusteluun. Personal trainer ja ravintoterapeutti ovat tavattavissa päivytystunneilla antamassa vinkkejä ja neuvoja hyvinvointisi tukemiseen. Saluksella viihdyt varmasti! Kysy jäsenhintasi Salukselle täältä!

Näyttökuva 2021-4-1 kello 12.37.12
PrimeLight on laadukkaiden designvalaisimien verkkokauppa, jota ylläpitää suomalainen KA Profit Oy. PrimeLight-kauppa on perustettu palvelemaan Wever Ducré:n valaisimista kiinnostuneita ostajia Suomessa. PrimeLightin taustalla on vankka ammatillisen valaisemisen osaaminen. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan.
Kellokosken Koneistus Oy
Kellokosken Koneistus Oy on vuonna 1996 perustettu alihankintakoneistamo, jonka toiminta-ajatuksena on dynaaminen ja asiakaskeskeinen lähestymistapa asiakkaidensa alihankintatarpeisiin.
Pajulahti
Pajulahti on JäPy:n käyttämä testiasema, jossa jäsenet saavat kuntotestauksen etuhintaan. Kysy hintaetu jarvenpaanpyorailijat@gmail.com
Unior logo
JäPy:n kisatiimin työkalutoimittaja on huippulaadukas Unior.
Chebici
Alueen asiantuntivimmasta pyöräkaupasta löydät monipuolisen pyörävalikoiman lisäksi laadukkaat tarvikkeet ja laajan valikoiman pyöräilytekstiilejä.
Yrityksen kotisivulle

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon
Kellokosken Koneistus Oy

Kellokosken Koneistus Oy on vuonna 1996 perustettu alihankintakoneistamo, jonka toiminta-ajatuksena on dynaaminen ja asiakaskeskeinen lähestymistapa asiakkaidensa alihankintatarpeisiin.

Go to link