JäPyn Age Group -ryhmän kuulumisia!

Viime syksynä perustettu Jäpyn Age Group -ryhmä jatkoi toimintaa lokakuun alusta. Syyskuu vietettiin off seasonia, nautittiin Suomen syksystä ja luonnosta sekä ladattiin akkuja. Ryhmässä olevien tavoitteena on joko täysmatka tai puolimatkan triathlon. Ryhmässä on ollut 12 triathlonistia, ja jokainen harjoittelee omilla tavoitteilla, mutta yhdistävänä tekijänä on tavoitteellinen harjoittelu ja laadun lisääminen omassa harjoittelussa. Sekä uinnissa, pyöräilyssä että juoksussa tehdään säännöllisin väliajoin testejä. Esimerkiksi pyöräilyharjoitukset perustuvat siihen, että tietää oman FTP – arvon. Valmennuksesta ja ryhmän ohjelmista vastaa Jaakko Rantala. Jaakko suoriutui täyden matkan triathlon

JäPy pikkujoulut Järvenpään Scandicissa 23.11.

JäPy pikkujoulua vietetään Järvenpään Scandicissa lauantaina 23.11. Luvassa on herkullinen illallinen, kauden palkitsemiset ja rentoa yhteistä aikaa. Naisten ja miesten saunat sekä uima-allas on varattu käyttöömme klo 19-21. Pikkujoulun illalliskortin hinta on 10 euroa, joka suoritetaan käteisellä tapahtumassa. JäPy vastaa pääosasta illan kustannuksista. Ilmoittaudu mukaan tapahtuman Facebook sivulla tai seuran sähköpostiin tästä. Tervetuloa mukaan kauden päätökseen!

Viimeiset päivitykset
Arkisto
Seuraa hyvää seuraa

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon