JäPy:n kauden päättäjäisissä palkittiin menestyneimmät Jäpyläiset

Järvenpään pyöräilijät r.y.:n kauden päättäjäisiä vietettiin jouluisissa tunnelmissa eilen Vanhankylänniemessä. Vanhikseen kokoontui reilut viisikymmentä seuran jäsentä summaammaan päättynyttä kautta ja nauttimaan herkullisen joulupöydän antimista. Ilta sujui leppoisasti JäPy:n huippuvuotta muistellen ja tulevan kauden metkuja suunnitellen. JäPy on kasvanut vauhdilla ja seuran menestyksen ydin on ollut aktiivinen kilpailutoiminta. Päättynyt kilpailukausi oli JäPy:lle menestyksekäs ja oranssinutut tulivat tutuiksi monien kisojen palkintopalleilta. Kauden päättäjäisissä palkittiin seuran menestyneimmät urheilijat PowerBar tuotepaketeilla: MAANTIEPYÖRÄILY Mikael Turunen (Canyon), CAT2, cupin v

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin ilmoittauminen käynnistyi vauhdikkaasti!

Netti kävi kuumana heti aamulla klo 8.00, kun ilmoittautuminen triathlon-kauden avauskisaan käynnistyi. Ensimmäisen vartin aikana mukaan kisaan ilmoittautui kolmisenkymmentä triathlonistia ja nyt osallistujaluettelossa on jo 50 nimeä! Kiitos kaikille nopeille ilmoittautujille! Luvassa on upea kisa hienoissa maisemissa ja uskomme, että 300 kisaajan osallistujamäärä voi täyttyä nopeasti. Varmista paikkasi JäPy Tuusulanjärvi Triathlonissa 4.6.2017 ilmoittautumalla mukaan tästä linkistä. Lataa kisojen tekninen opas ja tutustu kisaan tarkemmin tästä.

Viimeiset päivitykset
Arkisto
Seuraa hyvää seuraa

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon