Katso video Jäpyläisten sisäpyöräilystä Myllyssä tänään!

Aikaisesta aloituksesta huolimatta kymmenkunta Jäpyläistä oli Liikuntamyllyssä valmiina, kun kello kilahti kahdeksan. Ja hyvin kulkivat pyörät tänään Myllyn radalla ja hauskaa oli! Elitekuskit jatkoivat treenejä Wattbikella, kun me muut lähdettiin kotiin päikkäreille... Ajatus pyöräilemisestä parinsadan metrin radalla saattaa äkkiseltään kuulostaa oudolta, mutta puolitoista tuntia hurahtaa hetkessä. Radalla pääsee hyvin totetuttamaan omia harjoituksiaan tai nautiskelemaan letkassa leppoisasta ajamisesta. Jäpyn seuraava ratavuoro Myllyssä on 21.3., joten laita aika kalenteriin nyt! Seura vastaa sisäpyöräilyn kustannuksista.

Sisäratapyöräilyä tarjolla tulevana lauantaina 14.2.

Lauantaiksi 14.2. tarjoutui tilaisuus päästä ajamaan sisäradalle Liikuntamyllyyn Myllypuroon klo 8.00-9.30. Radalla on tilaisuus ajaa leppoisaa PK-harjoitusta tai niin halutessa rata tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden vauhdikkaampaan VK-harjoitukseen. Seura sponsoroi Jäpyläisten osallistumismaksun. Vuoro toteutuu, kun saamme riittävän osallistumisjoukon koottua. Ilmoittaudu mukaan Jäpyn Facebookissa. Lisätiedot ja -ohjeet loppuviikosta. Jäpyläisiä Myllypurossa syksyllä 2014.

Jäpyläiset Kiljavan vaihtelevissa maastoissa

Kuten arvata saattaa oli kohdeoppaamme Mauri Konttila löytänyt Kiljavan tasaiseksi pidetystä maastosta ne kaikkein terävimmät nousut. Ja niinhän siinä kävi, että isäntä ja muu kuuma ryhmä loikkaili mäet ylös maisemaryhmän ottaessa rauhallisemmin. Mutta hieno hiihtoharjoitus saatiin aikaan ja Kiljava todettiin kaikin puolin hienoksi hiihtoalueeksi. Maisemaan mahtuu niin mukavia metsäpätkiä kuin avonaisempia aukeita. Aukeilla tänään tosin puhalsi melkoinen tuuli, joka oli myös heilauttanut urat paikoin risuisiksi. Maisemaryhmän reitti löytyy tästä. Reitti oli osa maastopyöräilykisoistakin tunnettua 7-veljeksen vaellusreittiä. Kehityksen majalla munkkikahvit maistuivat lenkin jälkeen ja tunnelm

Hiihtokausi on nyt parhaimmilaan!

Muutamat Jäpyläiset kävivät jo tänään lämmittelemässä huomista Kiljavan hiihtoa varten. Mauri Konttilan ilmoittauduttua oppaaksi moni iloitsi siitä, että kovin isoja mäkiä ei meidän tietääksemme ole Kiljavan maastoissa... Toivotaan, että tämä pitää paikkansa. Huomenna siis kaikki mukaan sujuttelemaan Kiljavalle. Lähtö Kehityksen majalta klo 9.00! Mahdolliset kyytitoiveet Järvenpäästä Facebookiin. Hienossa kunnossa oli taas tänään Järvenpään ladut.

Jäpyläisten leirikausi alkanut!

Viikonlopun hiihto- ja pyöräilykelit olivat täällä aika naheat, mutta Kanarialla näkyy aurinko paistavan! Heidi ja Simo ehtivät korkkaamaan jäpyläisten leirikauden ja nauttivat kuulemma kohtalaisen vaihtelevista keleistä Kanarialla. Simon mukaan peruslenkille mahtuu kelien koko kirjo: aurinkoa, sadetta ja myös melkoista tuulta. Tänään lenkille etelässä oli kertynyt mittaa 120 kilsaa ja 4 tuntia 50 minuuttia. Nousumetrejä kunnioitettavat 2200!

Viimeiset päivitykset
Arkisto
Seuraa hyvää seuraa

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon