JäPy:n nettisivut avattu!

Seuran nettisivut on nyt avattu, mutta sivujen kehittäminen jatkuu edlleen. Mitä sinä olet mieltä sivuista ja puuttuuko täältä jotain? Anna palautetta sivuista ja lähetä vinkki, miten saamme sivuista vielä paremmat. Lähetä palautteesi sähköpostitise osoitteeseen jarvenpaanpyorailijat@gmail.com.

JäPy:n suosio on yllättänyt!

Järvenpään Pyöräilijät r.y.:n uudelleenkäynnistys on edennyt vauhdilla! Uudelleenperustamiskokouksessa Järvenpää-talolla eivät jakkarat meinanneet riittää kaikille innokkaille polkijoille ja sen jälkeen hommat ovat edenneet ripeästi. Suomen Pyöräilyunioinin virallisissa seurasiirroissa JäPy osoittautui Suomen suosituimmaksi seuraksi, kun peräti 11 kisakuskia siirtyi muista seuroista JäPy:yn! Ajoasujen tilaaminen edistyi ripeästi ja toimittajaksi valittiin huippulaadukas italialainen Sportful. Asuja tilasi yli 30 innokasta jäsentä. Seuran yhteistyökumppaneiksi saatiin houkuteltua joukko huippuyrityksiä ja pääyhteistyökumppanuus KuntoSaluksen kanssa tarjoaa jäsenille huippuetuja!

Viimeiset päivitykset
Arkisto
Seuraa hyvää seuraa

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon